torsdag 9. januar 2020

Skrivebord gammel stil

Vi har et bredt utvalg av kvalitets kontormøbler til din arbeidsplass. Alt du trenger til din arbeidsplass. Handle på nett, alltid rask levering. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Stort utvalg av fin hjemmeinnredning.

Klassisk skrivebord i gammel stil til hjemmekontoret Indret hjemmekontoret klassisk med et skrivebord i gammel stil. Et skrivebord i gammel stil er oftest udført i mørke træsorter og har lidt slid hvilket fuldfører det antikke look. Indret arbejdsrummet med charme med et smukt og unikt skrivebord i gammel stil.


Fritstående skrivebord , teak, b: 1d: h: 7 Super fedt, retro, teaklamineret skrivebord. Skal hentes i Næstved. Juniorseng, Et hjem Fanny seng, b: l: 16 Junior halvhøj seng ved navn Fanny.


Mange muligheder for ombygning til højere seng med skrivebord under eller lav enkelte g eller køjeseng. Den gamle stil -de svunne tider.

VINTAGE Jeg er en jente på år, og har gutter fra år og nedover. Har interiør og innredning som stor interesse. Skrivebord i gammel stil med stol selges billig fra FINN.


Alle jubileumsrommene inneholder seng, skrivebord , TV, telefon og minibar. Rommene har bad med dusj, wc og hårføner. En god ide til plantekasse ? Det er også en mulighet til å bygge et tak - og da evnt en stang tvers over under taket i lengderetningen av kassa til å kunne henge opp hva man måtte ønske. Gammeldags med klaffer som kan åpnes ? Dette kan enkelt fjernes - men dette bekrefter jo alderen på bordet!


Bygget inn bokhyller fra Ikea. Hylle laget til gang. Spesial laget kontor innredning i bjerk. Bokhylle tilpasset for å ha tv i. Kommode tilpasset for å passe inn i smal gang.


Hjørneskap i eik olja. Flere forskjellige modeller og priser. Vi lette etter et spisebord som kunne erstatte vårt gamle fra Ikea, men alt vi fant var enten for dyrt eller i feil stil.

Så kom vi over en gammel dør med sparkemerker og slitasje – likevel elsket jeg den. Med en glassplate og moderne ben fra Hay fikk vi et bord vi er veldig glad i! Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. Ultimate guide til å bruke Windows flere skrivebord. Soft Line er et lett skrivebord i hvit med eikebein og detaljer.


Da kan vi tilby både enkelt- og dobbeltrom i historisk stil med tømmervegger, tradisjonelle møbler og en helt spesiell atmosfære. Det kommer i to størrelser med bredde på 114cm, dybde 57cm og bredde på 130cm og dybde 70cm. Stilen er moderne retro, en anvendelig stil som kan passe i ethvert hjem.


Smale skuffer gir mulighet for oppbevaring av skolebøker, dokumenter og andre ting du trenger til lesehjørnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg