tirsdag 14. januar 2020

Smarte løsninger barnerom

Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden. Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.


Få varene levert hjem.

Smarte løsninger for barnerommet! Det skal fungere godt rent praktisk med alle leker og utstyr, klærne skal ha sin plass og samtidig skal det være et rom som er koselig og godt og sove i! Multifunksjonelle møbler er smart på et barnerom som skal være et sted for både lek og søvn. Denne kombinerer oppbevaring, sofa, seng, klatrevegg og skrivebord.


Høyseng,Fenris med uttrekkbar sofa fra Manis-H, eventuell skrivebords­modul kommer i tillegg. Vi bruker selv mange av produktene våre i hverdagen. Målet er ikke å ha størst utvalg, men å ha de beste varene!


Vi har utleveringspunkt hos Klaververkstedet Musikksenter AS hvor du kan hente varer i butikkens åpningstider!

Skru opp smale hyller (sånne som er beregnet på bilder) på veggen. De er geniale til barnas bøker eller småbiler! Begrepet smarte løsninger i innredningen bruker man jo ofte om møbler som kan brukes til mer enn en ting, samtidig som det er plassbesparende.


Før du bruker penger på en supersmart hylleløsning ville jeg sett på det mest grunnleggende i et soverom, nemlig sengen, sier Klungsøyr. Signe har jobbet som interiørstylist i over år og har blant annet bidratt i tv-programmer som Sinnasnekker’n og Boligkrise. Hennes spesialitet er smarte løsninger , og det å skape trivsel og hygge ved hjelp av enkle grep. Ikke minst gjelder dette barnerommet som skal være både praktisk og trygt, men samtidig lekent. Til barna velger vi lekne løsninger og fine,.


Elisabeth like godt en smart seng som rommer hele familien! Mer om Barnerom og soverom. Mange smarte løsninger man kan lage.


Kan man bygge i høyden, kan man jo lage sengen på toppen litt bredere, og lage en type skyvedør på også. Da kan eldstemann få en mulighet til å trekke seg tilbake i sitt eget lille krypinn til tider også. Så også en supertøff løsning på seng med lekeplass på hjul i et boligblad for en stund siden. Stuen er til kos og samvær.


Hold orden med små, smarte oppbevaringsløsninger og utnytt hvert hjørne! Hver høytid eller fødselsdag øker sistnevnte.

Selvfølgelig syns vi på Lekmer. Ellers hadde vi selvfølgelig ikke solgt dem. Vi elsker leker så mye at vi ikke engang blir lei av de må ryddes opp fra gulvet og legges i smarte oppbevaringsbokser som smidig kan forvares under senger eller i hyller. Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver.


Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur! Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne.


Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Her finner du gode og teknisk smarte løsninger for ditt soverom, noe som fører til økt trivsel og god nattesøvn. Vi hjelper deg med å få optimale lys- og varmeforhold i dette viktige rommet. Enten barnet ditt skal begynne i 1. Vi ønsker å inspirere deg til å lage fine barnerom med smarte arbeidsplasser som oppmuntrer til lek, utforskning og læring. Et barnerom på få kvadratmeter kan også få smarte og funksjonelle løsninger.


Det er også festet små porselensfigurer rundt treet. Utfordringen er å innrede et lite barnerom som likevel skal fungere praktisk og føles koselig og godt å. En veldig smart løsning på et delt lite soverom. Denne løsningen gjør det ekstra gøy å innta loppekassen på kvelden.


Det kan være det beste utgangspunktet når du skal innrede barnerommet. Hva med å male noen små maur som vandrer langs gulvet oppover veggen. Små barnerom smarte løsninger. Inspirasjon interiør pÃ¥ ikea.


Når barnet er større er vimplene smarte å ha på skrivepulten til blyanter og linjaler. Vimplene monteres ekelt ved å knyte de fast, det eneste du trenger er to punkter punkter å knyte tråden rundt. Genial oppbevaring på barnerom og på badet.


Spør deg selv om hva du bruker i hverdagen. Dette er enkelt å skjule og finne smarte løsninger på, om du husker på det fra starten av. I tillegg bør du huske at alt i boligen skal ha en fast plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg