onsdag 15. januar 2020

Romantisk interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening! Nå er den innredet romantisk og nostalgisk.


Utviklet av Susoft AS.

Bestill enkelt i nettbutikken vår, og betal med bankkort eller faktura. Se disse lekre pilar kubbelys champagne med silver HGjør seg virkelig på middagsbordet likeså salongbordet eller der du måtte ønske å ha de. Chabby-chic stilen er romantisk og sjarmerende. Den er også feminin og søt mikset sammen med brukte møbler, og mange ulike slitte stoler rundt et bord. Tekstilene er gjerne lyse og lette og det brukes mye blomster, smijern og malt treverk i chabby-chic interiører.


I hovedsak er dette en landlig nostalgistil med vekt på bonderomantikk. Rustikk og romantisk jul ved Mjøsa. Gull, kobber og sart rosa.

Engler og Jomfru Maria. Slik pynter Bente Lundhagen til jul. Men tro ikke at julerødt er forbudt. Her er det rom for både tradisjonell pynt og moderne kontraster. Allikevel går det en rød tråd igjennom boligen som ligger på Kapp ved Mjøsa.


Tine elsker interiør og kreativitet. På bloggen finnes en rekke flotte bilder fra hennes hjem, og masse nyttige tips om hvordan du kan gjøre om noe gammelt til noe helt nytt. Camilla at home Camilla planlegger å bygge hus og på bloggen samler hun sine ideér og alt hun inspireres av i prosessen. Vi kan interiør - Kid Interiør.


Vi har stylet bord i romantisk , klassisk og moderne stil. Forny kjøkkenet med nye kjøkkengardiner! Hos Kid har vi ferdigsydde kjøkkengardiner for enhver smak.


Vi hjelper deg med å velge riktige gardiner. Den romantiske stilen kombinerer vakre grønne og rosa toner. Den har store og romantiske blomstermønstre, fløyel og pastellfarger i kombinasjon med tyngre farger. Romantisk interiør Romantisk interiør tilbyr et godt utvalg av interiør -produkter til huset, hytten og båten.


Staselig og romantisk bryllupsbord i rosa og gull.

Dette bryllupsbordet har jeg stylet i samarbeide med Kid Interiør. Dette bordet, som er det første av de tre, er høytidsstemt og romantisk med gull som glimrer og vaser som bugner av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg