torsdag 16. januar 2020

Stål stavanger

Vi har en enorm bredde og dybde i sortimentet. Stavanger Steel offer hire work like forging, heat treatment, testing, machining and documentation, or parts of this process. All these steel grades will be purchased from other steel works by Stavanger Steel or the customer. Kontakt oss idag for et uforpliktende tilbud!


Metallproduksjon er et allsidig plate og sveiseverksted på Forus Industriområde.

Hoteller i Stavanger. Super bilferie i Stavanger med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Kjapt og lekende lett å booke med.


Ventistål er den ledende ventilasjons- og blikkenslagergrossisten i Norge, teknisk isolasjon til marine og offshore, komplett grossist innen ventilasjon, kjøling og. Vi tilbyr et bredt sortiment av de fleste varekategorier mot de fleste bransjer. Vi holder til i industriområdet Skurve, som ligger like ved Ei Gjesdal kommune og cirka en halvtime fra Stavanger.

Vi tilpasser stadig vekk vårt lagersortiment, slik at det er optimalt for våre kunder. ASTRUP er en ledende leverandør innen metaller og plast, og betjener norsk industri med alt innen aluminium, metaller, plast, rustfritt stål , spesialstål og titan halvfabrikat. Som kunde er du sikret materialer fra ledende stål - og metallverk, samt de beste produsentene av plast halvfabrikat. Store ståltau opptil 152mm og 400T enheter. Stål , tre og betong!


Oversikt oppdateres ganger daglig. Forbehold om mellomsalg. Ta kontakt med din selger. Her finner du en bred portefølje av stål , rustfritt, aluminium og metaller. Finn en rest som passer.


Vårt sortiment er i stadig utvikling, men fokus på kontinuitet for å kunne tilfredsstille våre kunders behov. I tillegg selger vi dem i vanlig jern og rustfritt stål. Du kan bestille stålrør og dekorasjonsrør etter mål her. Sprutplate En sprutplate i rustfritt stål for å beskytte veggen bak stekeovnen er. Det har bidratt mer til den moderne sivilisasjonen enn noe annet metall.


I pengeverdi kommer det på andreplass etter olje.

De som kan kunsten å bearbeide stål kan få til de utroligste ting. Vi er landets ledende leverandør innen aluminium, metaller, plast, rustfritt stål ,. Tibnor forsyner industri og verksteder i Norden og Baltikum med stål og metaller. Vi er samlingspunktet for smartere løsninger.


Vi forener våre egne, kundenes og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg