tirsdag 14. januar 2020

Visir pris

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Grunning, Utendørs,. Anbefales også som grunning før man maler bart treverk i den kalde årstiden. Den sørger for god heft til toppstrøket og beskyttelse mot råte og svertesopper.


Dokumentert beskyttelse, hindrer fukt og råte.

Oljegrunningen forsterker overflaten og gjør den vannavvisende. Produktet anbefales dessuten i den kalde årstiden som grunning under maling og dekkbeis. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av materialer til grunning og impregnering. Kjøp på nett eller i butikk. Jotun visir SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag!


Hitta bästa pris för ett stort urval produkter. Jotun Visir er oljebasert grunning til alt bart treverk, også trykkimpregnert. Grunningen binder trefibre og sørge for god heft for videre behandling, samtidig som den beskytter mot råte og svertesopp.

Her finner du vårt utvalg av tilbehør til hjelmer. Kjente merkevarer som Bauer, Easton, CCM og Reebok. Sikker netthandel og rask levering. Sammenlign priser på tusenvis av produkter, og les bruker- og ekspertvurderinger for å kunne ta de beste valgene.


Vannavvisende, klar oljegrunning. Benyttes før påføring av beis (og som vintergrunning). En oljebasert grunning som benyttes på alt bart treverk, også. Det er også en fordel ved å kjøpe en skihjelm med visir dersom du bruker briller til vanling da det er god plass til å ha brller på under visiret.


Norges største utvalg av skihjelmer med visir som forhandles til lave priser og med hurtig levering. Visir til MC hjelm er viktig å bytte ut jevnlig. Visirer i sotet, blått, speil, gull og annet.


Forsterker overflaten og gjør den vannavvisende. Sikrer god heft for videre behandling. Beskytt øynene dine mot skader ved å bruke vernebriller eller heldekkende visir. Visir oljegrunning benytte før påføring av dekkbeis og maling.


Velg mellom briller med farget eller klart glass. Noen briller har stenger med fast lengde, imens andre kan justeres.

De fleste kommer med integrerte sideskjold for ekstra god beskyttelse. MC KLÆR BERGEN selger alt av mc-klær og tilbehør til motorsykkel- og mopedentusiaster over hele landet. Betal med bankkort og få varene levert direkte i din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg