onsdag 15. januar 2020

Royalimpregnert kledning grå

TERRASSEBORD UNO MED RILL GRÅ RG25. Om Talgø - Kontakt oss. Her finner du informasjon om Talgø, vår historie,.


Treet leveres i seks fargetoner: Nordisk sort, Tjærebrun, Låverø Leirgrå, Okergul og Værgrå (upigmentert). Det upigmenterte treet vil over tid få en mer grå farge, fordi det ikke er noen UV-beskyttelse i oljen som brukes.

Vi gjør oppmerksom på at dette er transparente farger og at fargen kan variere fra produksjon til produksjon. Marnar Bruk Royal er verdens eldste produsent av royalimpregnert trevirke. CU-impregneringen gjør produktene motstandsdyktige mot råte, sopp og insekter.


Royalimpregnerte produkter er laget av furu som først CU-impregneres, så tørkes. Deretter blir produktene kokt i en spesiell linolje. Materialet er produsert av trykkimpregnert furu etterkokt i en løsemiddelfri linolje.


Reduserer vedlikeholdskostnader. Bruksområder: Utvendig kledning , terrassebor utvendig takbor lekeapparat, hagemøbler, parkmøbler, støyskjermer, og kort sagt all utvendig bruk over mark!

Vedlikeholdsvennlig kledning i en lekker brunfarge, og er trykkimpregnert for råtebeskyttelse og kokt i linolje. Royal har redusert fuktopptak som sørger for mindre krymp og svelling enn tradisjonelt treverk. På bestilling kan vi også levere kledning med grunning, maling, jernvitriol eller brannhemmende maling, i gran eller furu.


Vår bestselger, og det naturlige førstevalget når det gjelder kvalitet og levetid i forhold til pris. En Royalbehandlet kledning er den mest formstabile, og trenger lite vedlikehold. Fargen grå kan du bare hoppe å drite i. Det er vistnok et problem med denne fargen at gulvet må oljes for å holde seg grått. Ski bygg lagerfører ikke dette lenger hørte jeg pga dette. Alvdal Royal er betegnelsen på våre royalimpregnerte materialer, som kan brukes til alt fra utvendig kledning og terrasse, til sponvegg, spon- og tretak.


Kledning som er impregnert med kobbermiddel og. Furu 19X1Royal Grå Df. Førsteklasses ferdig behandlet terrassebord fra Talgø som er klar til bruk uten noen form for etterbehandling når den er montert.


Terrassebordet innehar unike. Natur, brun, rø oker, grå. En del material til overs etter prosjekt ute. Denne fargen er bestillingsvare. Produkoversikt OutLiving fra 1.

Se vår kledningskatalog med mye nyttig info og flotte foto. Behandlingen gir en naturlig og transparent overflate, som passer spesielt godt til skandinavisk landskap og arkitektur. Kan stå i fem år før nytt strøk påføres. Det eneste du må gjøre er å behandle snittflater og endeved.


Vi har et stort utvalg av lagerført kledning. Dette er en vedlikeholdsvennlig kledning , men kan også behandles på forespørsel. Andre vedlikeholdsfrie kledninger, er royalimpregnert kledning og. Utvendig kledning er husets ytterfrakk, som både beskytter og fremhever byggets stil.


Det er toppen av irritasjonsmomentet at gulvet ikke er grått lenger. Hos Maxbo finner du et bredt utvalg av ulike kledningstyper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg