onsdag 8. januar 2020

Speil stort

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Runde speil og store speil — speil for en hver smak. Har du noen gang lagt merke til hvor mye et speil kan gjøre for et rom? Et speil kan skape dybde i et rom og gjøre at et rom føles større og lysere.


Store og små speil til alle rom. Ofte er det også kjekt å ha speil i helfigur – sjekk antrekket på soverommet eller i walk-in-garderoben, eller ta en siste titt i gangen før du går ut. Vi har mange forskjellige store speil , og du kan velge om du vil ha en frittstående variant eller et du kan henge på veggen.

Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss. Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse. Hos Unoliving finner du et stort utvalg av speil til boliginnredningen i mange forkjellige farger og former. Vi tilbyr både runde, ovale, firkantet og asymmetriske speil.


Derutover er det speil med de mere særpreget fasonger, det gir noe unikt til innredningen og samtidlig enkelt kan pynte en kjedelig, hvit vegg opp. Med speilet kan du se alt det du tenger, et speil i gangen eller speil på soverommet får du det rette overblikket og dessuten en ekstra detalj som vil komme til nytte i dine rom. Omfattende online katalog med alle slags speil i forskjellige stil.


Dekorative speil , speil på mål, garderobe speil og mye mer i HJEMHYTTE Interiør Design. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Dette speilet passer i gangen, på stuen, på kjøkkenet, soverommet, rett og slett overalt! Det finnes ingen begrensninger for hvor dette speilet passer inn. Metallkanten rundt speilet gir det en ekstra tøff look. Se utvalget vårt her!


Speil , speil på veggen der.

Blogger Anette-Marie tok kontakt med oss da hun var på jakt etter et stort rundt speil og hadde funnet sitt drømmespeil på nettsiden vår. Rundt speil med metallramme. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.


Den runde formen gjør speilet spennende og elegant. Savoy speilet er også plukket ut som et av Kathrine Sørlands favoritter. La deg inspirere av vårt utvalg av speil og heng opp dine favoritter. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Du kan få mer lys inn i et rom ved hjelp av speil , og store varianter er det ultimate hjelpemiddelet hvis du vil få et rom til å virke større.


Du kan bruke speil i stedet for bilder på veggen, som en funksjonell skillevegg eller som en morsom ekstraeffekt. Vi i MegaFlis kan tilby et variert utvalg av store speil , små speil , firkantede speil , runde speil , speil med lys og speilskap, slik at du skal kunne finne et som passer ditt behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg