torsdag 23. januar 2020

Utvendig persienne

Ett skjema-flere tilbud fra lev. Lamellerne kan drejes 1grader og trækkes helt eller delvist op. Finn utvendig persienne nå på Kensaq. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Utvendig solskjerming.


Våre utvendige solskjermingsløsninger er stilrene produkter som lekkert integreres i fasaden.

Du beholder godt utsyn og lys, selv om. Disse persiennene er tilpasset klimaet vårt i nor og skjermer for sol, vær og vind hele året. Sjekk pris på sekunder. Maks bredde 5m og høyde 5m. Vår største persienne som kan dekke opptil m2.


Zpersienner er svært like Cpersienner, men med z-formede lameller låser disse mot hverandre tettere enn tradisjonelle c-formede lameller gjør. Utover dette gir de fasaden et mer moderne utseende. C50-lamell sammenlignet med C80- og Z90-lamellene.

De er lette å integrere i byggets fasade og når de ikke er i bruk er de skjult i kassetter som kan tilpasses byggets farge. Dermed blir de en naturlig og nøytral del av fasaden. Zlamellene har av navnet en Z-lignende form, og er 90mm dype. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen.


Gardiner som plisse og lameller samt rullegardiner. Finn Enkelt Nettets Beste Priser med Kelkoo. En utvendig persienne kan bidra til vesentlig bedre innetemperatur.


De små forskjellene som oppleves så store! En mm persienne må ha min. For arkitekter er det viktig å ta hensyn til byggtoleranser og gjerne tegne inn min. ALFA Solskjerming i Drammen leverer og monterer alle type utvendige persienner, alt i fra 50mm som er egnet for mindre vindusflater. Z lameller er beregnet for større vindusflater.


Vurderer du å investere i utvendig solskjerming kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring. Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har. Vår salgskonsulent velger sammen med deg det produktet som passer best.


Den har et minimalistisk design som ikke stjeler oppmerksomheten fra interiøret. Diplomat gjør seg best i små til middels store vinduer.

Persiennen styres med lettanvendelig snortrekk. Vå utvendige persiennemodell produseres lokalt hos oss, noe som gjør at vi har kunnet spesialtilpasse den til de tøffe klimatiske forholdende den skal stå i. Fasaden fremstår helhetlig og ren. Det er ingen utstikkende elementer som det blir ved for eksempel en markise.


Den unike designen på våre persienner gir deg mulighet til å spille med belysningen i hjemmet og skape stemningsfull belysning eller godt opplyste områder med et klikk på en knapp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg