fredag 17. januar 2020

Stjernehimmel tapet

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Jeg liker å bruke takene aktivt, så gjesterommet vårt fikk stjernehimmel , sier Torhild Rustenberg, konseptsjef hos tapetleverandøren Storeys. Valgene for gjesterommet falt på plass da jeg fant tapetet til taket. Og man kan lage stjernehimmel med lys. Gir assosiasjoner til en himmel som er myk og varm og full av stjerner!


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Ingenting er vel mer beroligende enn vår vakre stjernehimmel og skogens ro.

Ta den friske natten med inn på soverommet, stuen eller ungdomsrommet, og skap ro og harmoni med tapetet Nordic Night. Dette er et digitaltrykt tapet som kan mål tilpasses. I fototapetkategorien Himmel finder du moderne og trendy fototapeter til dit hjem. Her hos Photowall har vi et stort udvalg, og du får altid fri fragt og høj kvalitet.


Du kan også med fordel være litt mer spenstig i taket, da det ikke vil ta like mye oppmerksomhet som vegger i samme tapet. Du har utallige muligheter når det kommer til mønstre og farger, og du kan for eksempel gjenskape nattehimmelen, ved å henge opp et stjernehimmel-tapet. Omgivelser inspirerer, så la barna omgi seg med farger og former som trigger fantasi, bevegelse og lek.


Det løfter også taket. Nordic Night er et fondtapet inspirert av den nordiske nattens klare stjernehimmel og tåkelagte, sovende skoger. Et dramatisk, mektig tapet som samtidig skaper ro og harmoni i rommet.


Kanskje noe for soverommet, stuen eller tenåringens rom? Leter du etter et moderne lerretsbilde? Se vårt tilbud av lerretsbilder i kategorien Himmel. Rask levering og fri frakt.


Velkommen til Photowall.

Yndigt fototapet af en enkel og abstrakt stjernehimmel. Et finurligt tapetdesign - perfekt til børneværelset, teenagerens værelse eller soveværelset. Tapet fiberen etterhvers som jeg monterte. Hadde igang lyskilden for å se hvordan ting tok seg ut.


Renklipper fiberen med vanlig avbitertang. Liten test etter at noen få plater er montert. Her er jeg begynt å nærme meg siste platene. Var litt klur å få ting på plass siden det var så liten plass oppunder gipsplatene.


Standard Du kan også få frem at det er fiberoptisk stjernehimmel med dimmer på ba og wirespot med dimmer i stue. Innvendige flater platekledd. Isolerglass i vinduer. Fabrikkmalte innvendige dører. Listverk (profilert) mot himling malt.


Køb smuk stjernehimmel fototapet. Disse monteres ofte over bobleba baderomstak, soverom og ved hjemmekinoanlegg. Bestil og få hurtig levering hos os. Barn synes ofte det er flott med farger. Stjernehimmelen får ofte ett funklingshjul.


Ved ettermontering av stjernehimmel må det bare lektes ned et par cm. Enten som et felt eller hele taket. Flügger farver har et stort udvalg af tapet , filt og anden vægbeklædning. Vi har også et stort udvalg af rulleklæber og tapetlim, som gør det nemmere at sætte tapet , filt og væv op. Find dit tapetklister her.


På barnerommet kan du være litt tøffere enn du tør i andre rom. Velg tapeter med mer farge og bruk gjerne tapet på kreative måter. Du kan tapetsere skuffene i kommoden eller skapdørene med ulike motiver, innsiden av skapet kan dekoreres med figurer fra favorittboken, og hvorfor ikke lage en stjernehimmel over sengen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg