fredag 17. januar 2020

Retroblå jotun

Marine, Protective and Powder Coatings. En frisk blåturkis tone. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Også dette er frisk blåtone som er klar og ren.


Store fargeprøver, i Astørrelse, får du i Jotun Fargesenter Inne.

Kjøp gjerne et par prøvebokser av JOTUN Fargeprøve og mal opp for å se hvordan det blir hjemme hos nettopp deg. Jotun garanterer kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Les mer om Jotun Fargetrygghet her. Vakre turkise og blågrønne farger finner du her.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Dette er en dempet grønnaktig beige tone litt som en lys utgave av kamelhår.

Vår mest robuste veggmaling noensinne – enda mattere! Nå har det kommet en helt ny LADY Wonderwall. Den er mattere og har en vakrere finish, men er like robust.


Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende. LADY Pure Colors lune, supermatte finish gir en unik, vakker fargeopplevelse hvor ektheten i. Kartet gir deg en god oversikt over nyanser og muligheter, men husk at lysforhold og andre elementer i interiøret kan ha stor påvirkning. Vi anbefaler deg derfor å gjøre ditt endelige valg ved hjelp av en større fargeprøve eller oppstrøk på en vegg med JOTUN Fargeprøve Interiør. The post Paint your walls with lovely summer colours appeared first on becoration. En svakt gulaktigtone.


Lett og luftig, med et ørlite slør av lunhet i seg. Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Vi har i dag testet ut fem farger. Industrial blur ble for mørk. Skyggeblå ble ikke blå, men bare grå.


En dyp blåtone med grønne hint over seg, noe som gjør den til den perfekte aksentfargen til blågrønnetoner. Farven er delikat og afdæmpet og passer perfekt sammen med retroinspirerede interiør. En lun, behagelig og passe mørk varmgrå farge.

En blå trapp blir et vakkert blikkfang i entreen! En håndløper i gyllent treverk er selve prikken over i-en! Blåfargen Tromb 7fra Beckers er nydelig mot gylne bruntoner og gir oss retro-vibber! Också detta är en frisk blå kulör med en ren och klar ton.


Retroblå trapp i entreen. I den här kategorin hittar vi många gamla favoriter som behållit sin popularitet genom. Klassiska och varma blå toner. Jotun er skikkelig ordentlig ordentlig hehe proffe på farger og sammensetninger. De går grundig tilverks,- bruker masse tid og penger og derfor blir det alltid proft og veldig bra resultat.


De er trendsettere, så når Jotun kommer med fargetrender, stemmer det med resten av Europa, klesbransjen osv. JOTUN FARGESENTER INNE Jotun Fargesenter Inne presenterer 1gode og velprøvde farger for vegg og interiørdetaljer. Afargeprøver – noe som gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig fargevalg.


Bak på alle fargeprøvene finner du anbefalte kombinasjonsfarger fra våre fargedesignere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg