onsdag 22. januar 2020

Strammebånd plast

Finn laveste nettpris her. Strammebånd PP manuelt bånd kombipakk til strapping av esker og paller. Båndet sikrer ditt gods til pallen på en enkel og rasjonell måte. Spenne plast SP-13mm.


Vi leverer alle typer bån strappemaskiner, verktøy, plomber og annet utstyr.

Alt du måtte trenge til å strappe dine produkter har vi som standard lagervare. Du får alltid gode tilbud og rask levering hos RAJA! Velg det strammebåndet som passer best for din forsendelse!


Vi leverer forskjellige typer strammebånd , produsert av PP, PET, polyester eller stål. Se også vårt utvalg av verktøy og utstyr for daglig bruk på lager, som arbeidshansker, knvier, vekter, traller og annet nyttig. PLASTSPENNER EM MM. Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse.


Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne enhver.

Spar mye på vårt store utvalg Strips og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Bestill Online i dag og få rask levering. Hos RAJA finner du alt du trenger av pakketilbud - Startpakke med PP-bånd. RAJA - størst i Europa på emballasje. Metallspenner brukes kun til WG bånd og plastspenner brukes kun til tynne PP bånd.


Astrup AS har trolig landets bredeste utvalg innen metaller og plast halvfabrikat. Gjennom vårt rikholdige sortimentet innen aluminium, metaller, plast , rustbestandig stål, spesialstål og titan, i kombinasjon med våre korte leveringstider og mangeårige kompetanse, er vi en betydelig leverandør til mange viktige bransjer i Norge. Produsert av stål og plast. Oppbevaringsboks av hard plast til plomber og.


Stock, christianhatt. Selges i eske a 5stk. Definisjon på plast : Myk plast som krympefolie, byggfolie, strekkfilm, plastposer ol. Plasten skal ikke være tilgriset og ikke inneholde andre fraksjoner som strammebånd , isopor (EPS) med mer.


Roterbar med stk O-ringer i anslutningsdelen. Kan dreies 4til begge sider. Intergrert kuleventil med PTFE tetning.

Betjeningsskrue med stopper for fullt åpen og stengt. Blindplugg i messing med DR-kvalitet -venstregjenget. Maks arbeidstemperatur 500C. Plast som ikke er emballasje, for eksempel leker, hagemøbler, bøtter, hageslanger, kjøkkenredskap og annet skal ikke leveres sammen med plastemballasjen. Vårt produktspekter omfatter så godt som alt som brukes i industriell sammenheng.


Velkommen til Norengros AS, næringslivets støtteapparat. Her finner du et bredt utvalg produkter til rimelige priser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg