onsdag 22. januar 2020

Vitra stol pris

Tusenvis av møbler på lager. Grand Repos og Repos. Vi har et stort utvalg av bl. Eames Plastic Chairs, Hang it all, House Bird og Ball Clock.


Med sin tidløse og organiske form passer den til spisebordet, kontorpulten eller ute.

Stolen kommer også i en juniorversjon. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. På sätt och vis kan man därför säga att originalet äntligen har kommit i produktion igen. Hvilke stoler liker du best?


La livet ditt innrede stua, bli inspirert her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


DKK NOK Pris i alt NOK. De har produkter designet av mange av de store guruene i design verden. De har et bredt utvalg med ulike produksjonsmåter, materialvalg og prisklasser. Det var den første stolen som skal ha blitt fremstillet helt av plast og i ett stykke.


I Weil am Rhein, på den tyska sidan av gränsen, har man byggt upp ett campus med olika byggnader formgivna av flera internationellt kända arkitekter. Vitra Eames DRW stol , hvit. Om den skal sendes kommer frakt i tillegg. For større innkjøp, ta kontakt med en av våre selgere for en totalpris.


Ta kontakt for fraktpris. Fungerer også som besøksstol, møteromsstol eller evt spisestuestol. Se også våre andre annonser for et godt utvalg i pent brukte stoler og andre kontormøbler.

Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. En Eames stol är perfekt att ha runt exempelvis köksbordet. Eames stol finns i olika färger och det blir väldigt snyggt att missmatcha olika färger i hemmet.


En klassisk Eames stol är i plast, men det finns även versioner som är tillverkade endast i trä.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg