onsdag 13. februar 2019

Pris plissegardiner

Pris plissegardiner

Billigste på det norske markedet. Søk etter pris plissegardiner på den nye KensaQ. Ett skjema - flere tilbud fra lev. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser.


Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Uansett hvilken kombinasjon, form, farge eller størrelse du leter etter så kan plisségardinen skreddersys etter ditt unike hjem. Plissegardiner er fantastisk allsidige. Som navnet tilsier kan den trekkes både opp og ned.


Trenger du solavskjerming eller gardin til soverom, kan en lystett plisse gardin være midt i blinken. Varia plissegardiner er av den beste kvalitet og svarer til de plissegardinene som du finner hos den lokale gardinbutikken din. Varia gardiner er kvalitetstestet av mange forbrukere og har fått toppkarakter.


Med plissegardiner er det mulig å bestemme nøyaktig hvilken del av vinduet som skal dekkes for. NorDan persienner Her har du persiennene som passer perfekt til de fleste NorDan vinduer og dører. Og du får dem selvfølgelig nøyaktig tilpasset etter mål. Vakre og praktiske plissegardiner. Vi har håndplukket et bredt utvalg av produkter som alltid har de samme lave prisene.


Les om produktet og se bilder i galleriet her. Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget.


Designet er stilrent, og en plissegardin som er heist opp, tar opp lite plass, noe som lar lyset strømme inn. De mangfoldige betjeninger som snor, kjede, grep og motor garanterer lett betjening, slik at du enkelt holder nysgjerrige blikk eller det varme solskinnet ute. Selvfølgelig forstår vi at pris er en viktig faktor for beslutningen, så hva kan vi gi deg er et veiledende fra- pris. Mange av våre forhandlere tilbyr i tillegg til rådgivning dessuten hjemmebesøk, måltaking av vinduene og montering av produktene, så du kan kjenne deg trygg med valg av gardin og installasjon. Doble plissegardiner reduserer varmetap En jevn temperatur i hjemmet ditt sikrer et godt inneklima.


Særlig i et land som Norge, med store temperaturforskjeller, er det en fordel både å holde på og beskytte seg mot varmen. Fordeler ved å velge plissegardiner. Vi hjelper deg å finne kombinasjonen som vil gi det perfekte resultatet. Velg blant over 1farger og tekstiler.


Pris plissegardiner

Kan leveres med skrå topp- og bunnlist. Gardinen kan dras ned fra toppen og opp fra bunnen, og stoppes hvor som helst (se bilder). Få nøyaktige mål og gratis montering av våre fagfolk. Plisségardiner kan skreddersys etter dine behov.


Se vårt utvalg av enkel og dobbel plisse her! VELUX plisségardin er en elegant måte å beskytte mot innsyn på samtidig som rommet blir badet i et behagelig, dempet lys. Man ønsker ofte å slippe inn mye lys, men direkte sollys kan både blende og varme opp rommet. Med lyse transparente plissegardiner på kjøkkenet kan man hindre både sjenerende sol og innsyn, samtidig som man får et moderne design og stilrent uttrykk.


Pris plissegardiner

De fleste liker å ha det helt mørkt på soverommet. Fordi de tar så lite plass, får de fint plass i vinduskarmen selv om mer fyldige tekstilgardiner henger på en stang over vinduet. Slik kan du både ha designgardiner som setter sitt eget preg på stuen, og nyte solskjermingseffekten og det behagelige lyset man får av tynne plissegardiner , når solen steiker på ruta. VINN ET GAVEKORT PÅ 3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg