torsdag 28. februar 2019

Ideer kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger.


I dag deler jeg mange gode tips og idéer for å fornye kjøkkenet , uten å bytte det ut. Del gjerne om du blir inspirert.

Du vil få følelsen av helt nytt kjøkken om du bytter ut bekledning på veggene, som på kjøkkenet over. Tenk bare hvor annerledes dette kjøkkenet hadde sett ut med vanlige hvite vegger. VH-Concept er bygget opp rundt et sett lekre og funksjonelle spor for grep, som gir det håndtaksløse VH-7- kjøkkenet et helt spesielt designuttrykk med slanke, vertikale linjer og enkle horisontale linjer.


Se mulighetene for å få et håndtaksløst kjøkken med VH-Concept. Kjøkkenet er et rom det både skal være praktisk og koselig å oppholde seg i. Klarer du å kombinere praktisk og personlig får du et kjøkken du vil elske å bruke og som er lett å holde ryddig og rent. Få ideer til hvordan du gir kjøkkenet ditt et innovativt løft.


En høyttaler som er integrert i kjøkkendesignet og heis-skuffer er bare to av våre innovative løsninger som vil gi kjøkkenet ditt misunnelige blikk. Gjør ideene dine til virkelighet.

Du kan komme et skritt nærmere ditt nye kjøkken hos din nærmeste HTH-butikk. Få gode ideer til ditt nye kjøkken. Leter du etter en kjøkkenforhandler som kan gi deg gode ideer til hvordan du får kjøkkendrømmen til å gå i oppfyllelse? Da har du kommet til rett sted.


Hos Schmidt får vi kjøkkendrømmen din til å gå i oppfyllelse ved å tilby deg et skreddersydd kjøkken til ditt hjem og din personlige stil. Her får du supersmarte ideer til bedre oppbevaring på kjøkkenet. Enkle løsninger som gjør kjøkkenet mer funksjonelt og det blir enklere å rydde. JKE lager kjøkken i alle prisklasser, og det korte svaret er at det koster fra ca. Det litt lengre svaret handler om hvor stort kjøkkenet ditt er, hva du prioriterer av innredning i skap, benkeplate og hvitevarer – og om du vil få kjøkkenet ditt montert eller gjøre det selv.


Vi har den perfekte kjøkkenløsningen for deg – enten du ønsker et moderne kjøkken med et minimalistisk uttrykk, runde hjørner og høyglansede fronter eller et kjøkken i nordisk stil med tredører og ingen håndtak. Hos Schmidt kan du designe ditt eget kjøkken – det er kun fantasien som setter grensene. I en tid da kjøkkenet brukes til koselig samvær med venner og familie, må kjøkkenet fungere. Nedenfor finner du en oversikt over de forskjellige kjøkkenseriene hos Svane Kjøkkenet.


Vår kjøkken -darling er oppdelt i kjøkkenserier og har sin egen unike historie. Hvis du lengter etter et nytt utseende for kjøkkenet ditt, trenger du ikke nødvendigvis å renovere hele rommet. Selv noe enkelt som et par planter eller et nytt teppe, kan gi et pust av friskhet til det gamle kjøkkenet ditt.


Våre inspirerende artikler for kjøkken og vaskerom. Vi har samlet våre artikler med inspirasjon til kjøkkenet , slik at du kan få gode ideer til hvordan kjøkkendrømmen din kan gå i oppfyllelse.

Les om andres erfaringer med Epoq og få inspirasjon til smarte kjøkkenløsninger og uunnværlige produkter. Du skal bygge nytt kjøkken , og vet akkurat hvilke skapfronter og type innredning du vil ha. Men har du tenkt over hvor det er mest praktisk å sette kjøleskap, komfyr og vask?


Eller hvor mye benkeplass du bør ha ved siden av koketoppen? Les tipsene til dem som tilbringer timer på kjøkkenet hver dag, og unngå de største feilene. La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider.


Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Her finner du eksempler på sorte kjøkken , små vaskerom, ulike kjøkkenvifter og mye mer. I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet.


Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Vi vet kort sagt mye om kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg