mandag 18. februar 2019

Fargekart hus

Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Vi har fargesatt en rekke hus ,. Bestill våre fargekart her. For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus , mur og uterom. Dette er en svært populær mørkere grå tone.


Mer enn et fargekart.

I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Fargekart hus Se vårt fargekart hus før du maler fasaden! Få konkrete tips til fargekombinasjoner for ditt hus og bli din egen fargeekspert.


Det er mye å ta hensyn til, f. I vårt digitale fargekart kan du nå få fargeråd til hele huset på sekundet! Her ser du våre mest populære farger til hus -fasaden. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge hus , trykker du ’Se flere farger’ og prøver vår store fargevelger.


Her på siden får du også inspirasjon, veiledning og how to-guides til hvordan du best fikser, vedlikeholder og frisker opp huset ditt, slik at du får akkurat det hjemmet du ønsker deg.

Det å velge farge til et helt hus er en stor beslutning. Husfargen skal passe godt til omgivelsene og til husets arkitektur. Enten du velger en nøytral fargepalett eller går for en mer vågal kombinasjon, er det viktig å tenke på at du skal leve med fargen i mange år. Male hus , grunnmur eller hagestue i sommer? Se nytt utendørs fargekart fra Jotun.


Velg riktig produkt for å male og beise fasaden. Skjermen din er desverre for liten. Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger, og det får du ikke på mobil.


Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Prøv den på PC eller større. Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster. Fra 80-tallsflause til elegant og moderne hus 16. Før var jeg flau over utsiden av huset.


Den sto ikke i stil med hvordan vi har det innvendig.

Nå viser jeg den stolt frem, forteller interiørblogger og influenser Kine Vinje. Mørke hus fremstår som mindre ruvende enn hvite og lyse hus. Spill på lag med naturen, og husk at mørke farger ofte gir en mykere overgang til vegetasjonen rundt boligen!


Her er huset fargesatt med en mørk hovedfarge i kontrast til lysere detaljer. Den uro som preger verdensøkonomien medfører mer veloverveide investeringer og trygge valg – også i vår private sfære. Fargene er lett anvendelige og egnet til ulike miljøer og arkitektur. Mørk fasade er moderne igjen.


I terreng med grantrær eller mye vegetasjon, vil et brunsort hus stå i mindre kontrast til omgivelsene enn et hvitt hus. Farger til både interiør og eksteriør. Rødfarger egner seg godt både på tradisjonelle hus , funksjonalistiske hus fra 5o-tallet og til moderne arkitektur. Rødt er en snill farge mot det grønne i naturen.


Velger du en mørk rødfarge, anbefaler vi å bruke hvite detaljer for å gi huset et friskt og imøtekommende preg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg