onsdag 20. februar 2019

Farge kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene.


Jeg har lenge tenkt på å male kjøkkenet i en farge , men fikk aldri bestemt meg for hvilken.

Hvite kjøkken har på blitt en slags standard de siste årene, og det har vært liten tvil om hvilken farge man skal velge. Nå, etter år, har det hvite kjøkkenet nådd sin peak, og er i ferd med å begynne sin ferd nedover trendbarometeret. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.


Utsikten fra vinduet ga inspirasjon til valg av farge på kjøkkeninnredningen. De gamle nabohusenes røde tegltak førte til at kjøkkenet ble tranebærrødt, med rosa tapet på veggene. Fin perfekte farger til ditt kjøkken og bad via våre fargekart.

Her kan du også se bilde av utstillinger for å se hvordan ditt kjøkken vil se ut. Hvorfor ikke driste deg til å prøve en helt ny og frisk farge ? Over 6innlegg på instagram er tagget med den fargen. Det er en mørkegrå farge som virkelig fikk kjøkkenet til å komme til sin rett!


Tenk på at du bør anvende maling for panel så skapene tåler den slitasje de utsettes på i et kjøkken. Vi fikk samtidig anledning til å bytte beslagene på skapene. Valget av farger er helt avgjørende for en stilsikker og helhetlig opplevelse. Finner du ikke en farge du liker kan du også blande din egen farge.


HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Ellen Skifjelds kjøkken etter fargeforvandlingen. Se førbilde blant bildene øverst.


Skifjeld har selv latt sitt eget kjøkken gå gjennom en forvandling ved hjelp av rimelige midler, og valget falt på to ulike farger. Det grå som var der fra før var for så vidt greit, men det ble så kjedelig. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet.


Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger.

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Lisbeth Larsen er fargesjef hos malingsprodusenten Jotun. Hun er usikker på om folk faktisk tenker på hvilken farge som gir størst matlyst når de bestemmer hvilken farge kjøkkenet skal få, men forteller at hun har inntrykk av at folk ikke er like opptatt av trender som før. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.


Pulsen øker i røde rom, og kan være et godt alternativ til deg som ønsker mer energi. Røde farger er ekstroverte, glade og intense og gir rommet en sterk personlighet – og er en perfekt farge til kjøkkenet. Rødt kan også være både kjølige farger som skaper ro, og dynamiske farger med mye varme i seg.


Det hvite taket er ikke lenger en selvfølge, nå males gjerne også det. I sort eller i samme farge som på vegger, innredning og detaljer. SE ALLE VÅRE KJØKKEN HER! PLANLØSNING OG UTFORMING Overskap ser vi mindre av enn før.


Vi vil ha en rent, luftig kjøkken , og bryr oss mer om estetikk enn skapplass. Velg en farge som gjenspeiler deg og din stil, eller skap dybde og en spennende effekt med forskjellige nyanser av grå. Trend finnes alltid i kulører og utvalget blir oppdatert hvert år, for å alltid være aktuell med nye tendenser i interiørverdenen.


Vi har den perfekte kjøkkenløsningen for deg – enten du ønsker et moderne kjøkken med et minimalistisk uttrykk, runde hjørner og høyglansede fronter eller et kjøkken i nordisk stil med tredører og ingen håndtak. Hos Schmidt kan du designe ditt eget kjøkken – det er kun fantasien som setter grensene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg