tirsdag 26. februar 2019

Stillegående veggklokke

Stillegående veggklokke - bestill online her - års garanti - fri frakt! Bestill din stillegående veggklokke hos expondo allerede i dag. Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! Veggklokker i flott moderne design.


Flere materialer som stål, glass og tre.

Stort veggklokke med sveipende visere som gjør den stillegående. Visere for timer og minutter. Drives av stk AA-batteri (ikke inkludert). Hvit urskive med sølvfarget ramme.


Klokken drives av stk AA-batteri (ikke inkludert). En beskyttende plastlinse gjør den godt egnet for tøffe miljøer. Vi har et stort utvalg av pene og praktiske veggklokker for kontor, lager og skole.


Vi har alt fra elegante klokker med 3D tall til robuste vantette klokker.

Stilren og elegant klokke med ramme av rustfritt stål og elegant urskive med strekmarkeringer for timer. Det er en veldig fin og klassisk veggklokke som er laget av tre og kan henges på veggen. Denne vakre tosidige veggklokken vil legge til et snev av retro stil til ditt hjem med. Så kan det så klart varieres mellom ulike modeller – kjøper du et lite veggur i klassisk stil eller et med tøft og tydelig design så gir det ulik effekt i rommet. Hos Clas Ohlson finner du et utvalg klokker i ulike modeller og stiler.


Alt fra de litt mindre til store og moderne. I dag er stillegående urverk nesten alltid standard. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Ekstremt stillegående.


Klassisk analog klokke med time- minutt- og sekundviser. Med svart ramme og siffer. Tips en venn 1kr Midlertidig utsolgt. Stort, dekorativt veggur i retrostil, diameter cm.


Ingen forstyrrende tikkely siden klokka har et stille kvartsurverk. Vi anbefaler å bruke alkaliske batterier i klokka. Stor og stillegående veggklokke med høy presisjon som er lett å lese av.

Passer til større lokaler. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp. Et mekanisk urverk med klokkeslag hver halve time og. Sølvfarget klokke, sølvfarget lenke. Gullfaget klokke, gullfarget lenke.


Se ideen til Veggur av dekorert maleplate med urverk og følg veiledningen som er gratis. Det er en klassisk veggklokke som er laget av birk kryssfiner og kan henges på veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg