torsdag 21. februar 2019

Lasering av panel

Ledende leverandør av radialtetninger og låseringer til norsk industri. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Når vi bruker lasur laserer vi - uavhengig av teknikk. Felles for alle laseringsteknikker er at bunnfargen synes igjennom - mye eller lite. Teknikkene er mange, for eksempel lasering med pensel, svamping, filleteknikk, patinering, ådring og marmorering.

Her gis gode tips om bruk av lasur. Panel av heltre har naturlig variasjon I trevirkets fargespill, i det kjernen kan være mørkere enn yten (kantene). Transparente overflatebehandlinger som beis og lasering vil dermed oppleves ulikt avhengig av panelbordets trestruktur. Gode råd om lasering.


Trakassering av meddebattant(er). Inneholder eller linker til ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller annet materiale som er i strid med norsk lov. Krenking av privatlivets fred.


This feature is not available right now. Please try again later.

Ved diskret fargeforskjell mellom bunnfarge og lasur oppnås en delikat sjattert effekt. Her er fremgangsmåten for lasering av panel. Lasering gir liv i paneler og malte flater. Først males flaten i en grunnfarge du har bestemt deg for.


Deretter påføres lasur i den fargen du gjerne vil lasere med. Svampmaling Svamping gir en mykere og mer levende overflate. Lasureffekten varieres med valg av teknikk og verktøy. Du kan bruke filler, pensler, svamp og lasere på nesten alle typer underlag.


Vær nøye med forarbeidet, hvis du skal lasere en vegg som er malt tidligere, vask den godt før du laserer. Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise inne. En melert flate preges av noe ubestemt og diffust, og da er det viktig at bevegelsene våre aldri gjentar seg.


Jobb hele tiden uten gjentakelser, og påfør lasuren uten repetisjoner i bevegelsene. Det er også viktig at vi jobber fra et sentrum og utvider dette: jobb hele tiden med våt skjøt, det vil si, ikke la områder tørke, for så å gå tilbake for å bearbeide dem. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Finn laveste nettpris her. Det är nämligen dem vi köper vår panel av. Maling med tradisjonelle malinger som alle andre.


Vid lasering inomhus på t ex panel eller dörrar, måste ytan vara jämn och utan djupa repor eller hack.

Taket var godt rengjort, og på den første delen brukte jeg først ganske tjukk og bred pensel og deretter en etterstryker for å få det jevnt (fordrive). Det var ganske tidkrevende og ga ikke et veldig godt resultat synes jeg (jeg er ikke veldig erfaren), så jeg valgte å bruke rull og etterstryker på resten av taket. Når du velger å kle veggen med ekte trepanel, er beising et godt alternativ for deg som ønsker å bevare treets særpreg også etter overflatebehandlingen.


Panel i gran og furu kommer i ulike kvaliteter og behandlinger. Kvistfritt panel bør benyttes dersom du er redd for kvistgjennomslag på malt panel. Det minimalistiske Glattpanelet, også kalt slettpanel, består av bord av lik eller ulik dimensjon som settes ved siden av hverandre.


Det er overflatebehandlingen som bestemmer om den blir tradisjonell eller trendy i uttrykket. Fina repor kan du få bort med finkornigt slippapper, men andra märken kan du inte laga med gott resultat om du ska lasera. Ubehandlet treverk vil gulne over ti avhengig av påvirkning fra sollys, og gulnet trepanel er ganske vanlig i norske hjem. Om du ikke ønsker å male trepanelet, men ønsker å beholde treets utseende og struktur finnes det hjelp for å få lysere panel.


Panelene har også not og fjær i endene (endefrest) og kan derfor skjøtes fortløpende, også mellom spikerslagene. Dette innnebærer at man ungår svinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg