fredag 1. februar 2019

Strømbergs plast

Vi tilbyr innsamlingsutstyr, avfallsbeholdere, returpunkter, beholdere for risikoavfall og løsninger for emballasjesortering. Du finner også flere andre miljøvennlige og moderne løsninger for kildesortering i vår nettbutikk. Kompostbinger, miljøcontainere og plastbeholdere er bare et. Er det tilrettelagt for kildesortering i din kommune, har vi. Utemøblement og sorteringsløsninger for park og utemiljø,.


Det stilles store krav i de ulike bransjene til at kassene.

Praktisk sekkestativ med monterte hjul. Strømbergs plast Vi ble. Vi har fokus på løsninger som positivt påvirker sirkulær økonomi.


Sport og friluftsliv Barn Bil og båt Bygg og bolig Dagligvarebutikker Investeringsfond Elektrisk. Produktet er sertifisert etter strenge miljøkrav fra Stiftelsen for Miljømerking (Svanemerket). Kompostbeholderen egner seg meget godt for hjemmekompostering av matavfall året rundt i vårt nordiske klima. Vi leverer forskjellige produkter for materialhåndtering.


Selskapet utvikler og leverer produkter som gjør kildesortering enklere, samt emballasje og lastebærere.

Finn laveste nettpris her. Välkommen till Strömbergs! Sertifikatene er utstedt av DNV GL og gjelder produksjon og salg av polyetylenrør, produksjon og salg av deler i polyetylen relatert til industri, konstruksjon, produksjon og salg av Polarcirkel-båter og flytebrygger, samt produksjon og montering av Polarcirkel-merder. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Vi tar forbehold om prisendringer, trykkfeil, samt at enkelte varer kan bli utsolgt.


Alle priser er AB lager og eks. VISJON: Sammen skaper vi en bærekraftig fremtid! Det norske folks særtrekk og verdier er tuftet på vårt nære forhold til den vakre og fargerike naturen vi omgir oss med.


Vis Pål Brynhildsens profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Pål har jobber oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Påls.


Terje har jobber oppført på profilen. Stormberg har et stort utvalg av tur, trening og fritidsklær til hele familien. Se bestselgere og nyheter til hele familien.


Velkommen innom for en rask, enkel og. Vi har de siste år hjulpet bedrifter, institusjoner, borettslag og kommuner med skreddersydde produkter for å håndtere avfallet og skape ombruksløsninger. Innlegg fra konferansen: DAG 1: NR01- Branner i avfallsbransjen - årsaker og tiltak -Sverre Valde, Nomiko.


NR- Industrivernet sin rolle - Bjørn Egil Jacobsen, NSO.

NR- Brannforebygging - Sverre Huse. I tillegg har vi et stort kildesorteringsprogram. Det er satt krav til kjemikalier og materialer som benyttes under produksjonen av beholderen, som lim, trebeskyttelsesmiddel, isolasjon og plast.


Det er også satt krav til garanti, tilgang på reservedeler og bruksanvisning. Vi er innenfor flere grønne sektorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg