onsdag 6. februar 2019

Kjells markiser trondheim

Norges største på solskjerming, se produkter her. Vi kommer på gratis befaring! Sjekk ut bransjens største utvalg. Bestill gratis befaring enkelt her! Markiser i høy kvalitet!


Kjells markiser trondheim

Over år med fornøyde kunder. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn markiser bergen pris. Med få unntak er våre produkter produsert i Norge og disse representerer over av vår omsetning.


Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt. Solskjerming Trondheim AS leverer både utvendig og innvendig solskjerming Av utvendige produkter leverer vi markiser , screen og persienner. Installerer du en terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe, kan du fint dekke bord til 1 og feire en lang sommerkveld – uavhengig av vær og hvor sen kvelden blir.


Kjells markiser er landsdekkende og størst i Norge på inn- og utvendig solskjerming. En god markise vil kunne utvide brukstiden ute, og heve livskvaliteten og trivselen hjemme. For at du skal kunne velge riktig produkt med én gang, tilbyr vi oss å komme hjem til deg for en gratis befaring. Hagearbeid eller avkobling?


Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Trenger du ny markise? Gratis befaring Konkurransedyktige priser Se våre utvalg av markiser her! Fasadeprodukter tilbyr et stort utvalg av markiser og solskjerming til innendørs og utendørs bruk.


All solskjerming vi leverer kan automatiseres og motoriseres, og alle våre solskjermingsprodukter har års garanti. Når sola slipper inn igjennom store vinduer kan det også gi ganske kraftig oppvarming innendørs og det kan også skape problemer med å se på TV eller bruke PC-skjermen. Vil du besøke et av våre showroom? De kan dempe og fjerne direkte sollys inn, holder varmen ute og kan monteres både over vinduer og terrasser.


Hos Norsol finner du markiser i slitesterkt materiale, i alle lengder og bredder. Disse gir deg også ofte en god pris, som slett ikke koster al verden. Her har du løsningen til mindre vinduspartier!


Forseth vindusmarkise er spesialtilpasset mindre vinduer på private hjem, skoler, sykehus, kontor og lignende. Med markiser fra Bohus kan du regulere for ønsket skygge og svale partier, både inne og ute. Se våre størrelser og finn en markise etter dine behov. Ved å skifte markisestoffet blir markisen som ny. Vi utfører dukskift på de fleste typer markisestativ.


Les mer og se kolleksjonen her! FÅ BEST PRIS på markiser og mye mer hos Obs Bygg! Vær nøye med forarbeidet.


Kjells markiser trondheim

Videre må du se etter om det er to eller tre monteringsbeslag, og ta utgangspunkt i bredden på markisen og avstanden mellom veggfestene når du skal måle opp på veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg