fredag 1. februar 2019

Markise plantasjen

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Lindberg Norge - Redskaper i høy kvalitet, ngen knaster i skaftene! Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden. Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter.


Bergen, Stavanger, Trondheim og deler av Oslo og Romerike.

Fraktprisen for hjemlevering varierer avhengig av hvilke produkter du bestiller og hvor du bor- nøyaktig fraktbeløp vises alltid i kassen før du betaler. Med fjernkontroll kan du betjene markisen motorisert fra en godstol – enten ute eller inne. Med en app på mobilen kan du betjene markisen fra din egen mobil – både hjemmefra eller når du er på jobb. Med timer kan du programmere solskjerming og markiser til justere seg på spesielle tidspunkter på døgnet.


Denne markisen kan bruke markisemotor med fjernkontroll, som enkelt lar deg regulere markisen slik du ønsker deg. Den fungerer upåklagelig fortsatt. Duken er bra, bortsett fra den fremre kanten som jo alltid henger og blafrer i vinden.


Den har blitt litt slitt og fillete i kantene.

Den hvite fargen på noen metalldeler har nylig begynt å flasse av litt, med rust under. En robust markise med pent design. Jamaica terrassemarkise kan leveres med nedsenkbar frontduk som kan senkes ned når solen står lavt på himmelen. Løsningen kan også brukes til å lage en privat plass på terrassen.


Med terrassemarkise over uteplassen får du nærmest en ekstra stue – eller spisestue om du vil. Eller starte terrassesesongen allerede fra påske! Hagearbeid eller avkobling?


Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Sorter etter Bruk stigende rekkefølge. Vis kun netthandelsvarer. Markise med motor Grå, helkassett. Ved mørkets frembrudd bidrar en markise til å skape en lunere og mer stemningsfull uteplass.


Med vår vinkeljustering kan du enkelt tilte markisen ned for å hindre kald trekk eller velg en front med nedsenkbar duk i forkant for å skape et eget rom under markisen – mulighetene er mange! Se valgmuligheter her. En dekorativ terrassemarkise som både pynter og beskytter terrasser og verandaer. Classic Marcesa er konstruert med en langsgående midtbalk, noe som gir en mer stabil og romsligere markise.


Gir bedre høyde under markisen. Spesielt egnet ved utgående terrassedør.

Midtbalken gjør at duken blir strammere. Betjenes med sveiv eller motor, evt. Oppbyggingen av en markise påvirker i høy grad både styrken til markisen og hvor stram duken blir. Trinnløs vinkeljustering. Innebærer at man meget enkelt kan heve og senke vinkelen på markisen , alt fra 0⁰ til 45⁰, ved hjelp av en sveiv.


Trenger du ny markise ? Terrassemarkiser er et fint alternativ til overbygd tak over uteplassen. I motsetning til et fast tak, så har man dessuten mulighet til å kjøre inn markisen og nyte solen uten skjerming. Vi har over 1ulike duker! Legg til postkode for pris. Spenn markisen fast i beslagene ved hjelp av boltene.


Bruk et vaterpass og kontroller at markisen er i vater. Hvis den ikke er i vater, må du løsne låsemutrene i hver ende av markisen , vri på justeringsskruen til markisen er i vater og spenne låsemutrene fast på nytt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg