onsdag 13. februar 2019

Ullpledd husfliden

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gratis frakt og levering innen dager!


Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker.

Sjekk ut ullpledd husfliden. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Livet ville blitt mykje kaldare utan lekre norske ullpledd. De har en nøytral naturpalett i grå, lys grå og oker.


Norsk ull, 1 norsk produksjon og tett samarbeid med Skandinavias ledende designere og tekstilkunstnere har gjort. Vask gjerne ullpledd for hånd hvis du er usikker på om det tåler ullprogrammet i vaskemaskinen. Når du håndvasker skal du ikke gni, men kryste og klemme lett i vann som er maks grader.


Om du bruker kaldt og varmt vann om hverandre vill ullen tove seg.

Ser du etter det lille ekstra til deg selv eller en nyfødt? Da anbefaler vi våre myke og komfortable ullpledd i ren merinoull til voksen og baby. Det unike og luftige strikkemønsteret Lanullva er så kjent for finnes også i våre ullpledd. Ved å sende inn e-postadressen din, samtykker du til behandling av dine personopplysninger i henhold til vår samtykkeerklæring.


Treverket har en helt spesiell plass i norske hjem. Når temperaturen synker, er det godt å omgi seg med den naturlig lune varmen som stråler ut fra treet. Hos Kid har vi et stort utvalg av ullpledd , pelspledd og fleecepledd i ulike farger til lave priser.


Se mer og kjøp på Kid. Den ideelle gave til kollega, venn, kjæresten, bestemor eller far. Gavekortet leveres i design og innpakning. Kortet er hos deg i løpet av noen dager. Et ullpledd fra Høie egner seg like godt på de aller kaldeste dagene som på dager som bare er litt kjølige.


I likhet med resten av vårt varesortiment, kommer pleddene i et bredt antall design. Vi har både ensfargede og mønstrede ullpledd , i både duse og sterkere farger. Ullpledd i farger for enhver smak.


Målselv Husflidslag eier og driver utsalget HUSFLIDEN MÅLSELV med systue i. Andenes Husflid og Brukskunst AS.

Hos oss finner du mer enn våre vakre. Røros Tweed “Champagnebobler”. Et Berger ullpledd er en kombinasjon av moderne tekstilteknikk, erfaring og fagkunnskap. Det begynte med produksjon av dyner og puter, samt soveposer. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. At pledd har en praktisk funksjon er også et viktig element, og enten du velger ullpledd eller fleecepled kan du være trygg på at du holder varmen. Fleecepledd er populære fordi de er lette å ta med rundt omkring, og myke og deilige mot huden, garantert kløfrie.


Velg mellom fleecepledd i flere lekre farger. Faktura blir sendt i posten sammen med pakken. Norges Husflidslag er medlem av Den Norske Forleggerforeningen, og prissetter bøker i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg