torsdag 7. februar 2019

Retro vannkoker

Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Russell Hobbs Retro Kettle er en vannkoker med funksjoner fra nåtiden og design fra fortiden. En analog temperaturmåleren på siden av vannkokeren gir deg full kontroll over vanntemperaturen og hurtigkokingsfunksjonen er ideelt når du har det travelt.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra Russell Hobbs.

Oppdag fargerik retro vannkokere fra Kenwood kMix. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Under håndtaket på kannen finnes det en målskala som lar deg se hvor mye vann som er i vannkokeren. Du bruker også mindre strøm når du koker opp vann med vannkokeren.


COM kan du velge mellom hundrevis av vannkokere fra mange kjente varemerker med ulike funksjoner og design. I vårt vannkoker -sortiment finner du en rekke varianter. Velg mellom flere kjente varemerker, ulike farger og størrelser for å finne den som passer deg best.


Kjøp Retro vannkoker på Kelkoo. Check funktionerne på disse produkter, der kombinerer kvalitet, teknologi, stil og design.

Videre har den også en vannstandsindikator som gjør det mye enklere å holde et øye med hvor mye vann man fyller på i kannen. Vi har ingen avgifter og du får fri frakt. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vannet kan kokes opp til 8 9 eller 1grader.


Philips vannkoker har også varmebevaringsknapp, men ikke noe display som viser vannets faktiske temperatur. Alle knappene lyser opp når de trykkes inn. Med en vannkoker får du kokende vann på et blunk, og med automatisk utkobling trenger du ikke å bekymre deg for vann som koker over. Fiks en kopp til deg selv og gjestene dine i en fei, eller kok opp pastavannet raskt.


En vannkoker har du rett og slett alltid nytte av. Hvem har sagt at en vannkoker ikke kan være en fin innredningsdetalj? Med den retroinspirerte Champion CHVK3i pen kobberfarge har du en vannkoker som virkelig tar steget fra de tradisjonelle vannkokerne, og leverer flott design i kombinasjon med høy funksjonalitet.


Med den retroinspirerte Champion CHVK3i en flott kobberfarge får du en vannkoker som virkelig hever nivået sammenlignet med de tradisjonelle vannkokerne og leverer flott i design kombinert med høy funksjonalitet. Kjøpe ny kjøkkenmaskin? Stort utvalg av kjøkkenmaskiner, miksere og vannkokere i alle prisklasser! Vannkoker Retro Kobber 7l.


Hos oss finner du ditt nye kjøkkenapparat! Her finner du vannkokere av merker som Smeg, Stelton og Wilfa. Smeg Retro 50s Style vannkoker KLF04PBEU (blå) - Smeg Retro s Style vannkoker blir prikken over i-en i ditt kjøkkendesign, og med sin kjærkomne 50-talls retrokonstruksjon vil den passe inn på et vintage, så vel som moderne, kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg