tirsdag 19. februar 2019

Smarte kjøkkenløsninger

Smarte kjøkkenløsninger. La deg inspirere av våre oppbevaringsløsninger, skuffeinnredning, kjøkkeninnovasjoner og andre effektive løsninger som gir deg den beste utnyttelsen av plassen på DITT kjøkken. Er du glad i alt som gjør hverdagen litt enklere?


Nå popper det ustanselig opp innovative hvitevarene og annet genialt kjøkkenutstyr som gjør kjøkkenlivet morsommere og jobben kjappere. Her er våre favoritter. Gjør matlagingen enklere og la deg inspirere med alt fra unike løsninger for strømuttak til smarte oppheng og innredninger.

Ved hjelp av kreative løsninger kan du oppgradere funksjonaliteten på hvitevarene du bruker mest i hverdagen. Mormors gamle kjøkken, hvor man verken kunne se eller nå det som lå lengst bak, tilhører fortiden. Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk-in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling. Har du noen smarte kjøkkenløsninger du selv har kommet på, stort eller smått, som du gjerne vil dele med andre? Send gjerne tips og bilder til til journalisten.


Vi har tidligere skrevet om lesernes smarte tips til avfallssortering: Se bilder og tips i artikkelen om lesernes beste løsninger. Men med smarte løsninger kan man leve godt på liten plass. I Bulthaup-kjøkkenet bgjøres den ellers ubrukelige veggen bak kjøkkenbenken om til smart oppbevaringsplass, med funksjonelle veggbokser til alt fra kniver og skjærefjøl til krydder og oljer.

Og når du lukker boksen er alt ute av syne – og ute av sinn! Hvordan få plass til alt? Med smarte og gjennomtenkte innredningsprodukter kan du faktisk få et lite kjøkken til å fungere som om det var vesentlig større. Du er ganske heldig, da. Med Epoq får du ikke bare et kjøkken etter dine behov, du får et kjøkken som gir muligheter for en mengde smarte løsninger.


Som kan velge mellom så mange løsninger som gjør kjøkkenet ditt helt unikt. Enkle løsninger som gjør kjøkkenet mer funksjonelt og det blir enklere å rydde. Sigdal har produsert kjøkken gjennom år. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte. Hva gjør du hvis du har noen centimeter til.


For å gjøre kjøkkenet ditt enda mer praktisk har Mobalpa utviklet iPractis – et sett med innredningsløsninger som gjør livet enklere. Skal snart igang med å pusse opp et relativt lite kjøkken. Siden jeg nå har luksusen det er å velge meg et helt nytt kjøkken, har jeg lyst til å gjøre det så fint og smart som mulig. Finne gode løsninger. I den forbindelse spør jeg deg: Hvilke kjøkkenløsninger som du har er du spesielt fornøyd med?


Du har etterhvert lest en del om løsninger for små kjøkken, billige kjøkkenløsninger og diverse IKEA-triks. Med det i baktanke har du kanskje forstått at det finnes en hel verden av innovative og kreative kjøkkenløsninger som er presentert på sosiale medier som Pinterest og Instagram. Det er lurt å lage en behovsplan før man setter i gang.

Gjør kjøkkenvasken din om til en fantastisk arbeidsstasjon. Våre kjøkkenredskaper er designet for å gi førsteklasses service. Se noen eksempler på hva vi kan tilby av smarte kjøkkenløsninger.


NOEN AV VÅRE SMARTE LØSNINGER. NIBU har en rekke smarte løsninger til ditt kjøkken. Noen av de praktiske løsningene vi har er karuseller for hjørneskap, hjørneskapsuttrekk med en rekke forskjellige utførelser, samt løsninger som gir deg oversikt over kjøkkenredskapene. God morgen alle sammen!


I dag er jeg hjemme fra jobb, formen er ikke helt bra… Og på slike litt mørke dager hadde det vært deilig med et stort og lyst kjøkken. Er det noen som har laget et kjøkken med tanke på at det skal være enkelt for barn å komme fram til glass, asjetter osv? Jeg har leita etter bilde av skuffe til. Kvalitet, stil og smarte kjøkkenløsninger. Vi har fleksible kjøkkenløsninger som dekker alle behov.


Vi tilbyr et omfattende utvalg og konkurransedyktige priser. Hos oss finner du alt fra klassiske til moderne og minimalistiske kjøkkenmodeller. Den kanskje vanligste feilen folk gjør med kjøkkenets utseende er å vente med valg av vifte til slutt.


Særlig i åpne kjøkkenløsninger er viftens form, fasong og farge så viktig for helhetsinntrykket at den bør være noe av det aller første du tenker på, sier Nordendahl. Også for ventilasjonsvifter er funksjonalitet viktig. Du kan se hjørneskuffen fra Strai Kjøkken avbildet øverst i artikkelen, samt i bildespesialen nedenfor.


Der kan du også se mange andre smarte hjørneløsninger for kjøkken. Har du smarte kjøkkentips, eller kjenner andre lure kjøkkenløsninger enn de vi har med her? Tips gjerne andre i debatten nedenfor, eller send en e-post til journalisten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg