tirsdag 12. februar 2019

Håndtak kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Tilpass hjemmet ditt med stilfulle knotter og håndtak. Rustikk, antikk eller elegant – vi har løsningen du ønsker deg!


For en helhetlig stil anbefaler vi å velge kjøkkenhåndtak som passer til andre knotter og håndtak i hjemmet. Vi har et bredt utvalg - noe for enhver smak!

Knotter og håndtak er små, men viktige detaljer i et hjem. De gjør det enkelt å åpne skapene og skuffene dine, og kan gjøre stilen i rommet mer enhetlig. De fleste variantene våre fås dessuten både som knott og håndtak. Rask levering når du kjøper håndtak og knotter fra oss.


Gratis retur og alltid gratis. Valg av håndtakt til kjøkkenet ditt kan kanskje virke som en liten detalj, men det kan ha stor innvirking på designet til kjøkkenet. Derfor dekker vårt store utvalg en bred palett av stilarter og flotte materialer, slik at du kan finne akkurat det håndtaket som setter prikken over i-en på enten kjøkken ditt, badet eller garderoben.

Store håndtak og knotter skaper blikkfang på kjøkkenet, mens mindre modeller fremhever selve fronten bedre. Viktigst er det at beslagene ligger godt i hånden og er enkle å bruke. Du kan blande ulike knotter og håndtak , men la gjerne lik farge eller samme materiale skape et helhetlig inntrykk. Vi kan tilby knotter og håndtak i flere former, design, farger og overflatefinish. Håndtak og knotter skaper helheten.


Velg mellom knotter i glass, lær, porselen, metall, kunststoff eller tre. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Se våre lekre kjøkkenløsninger her.


Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.


Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Beslag Online har et stort utvalg av håndtak og knotter av høyeste kvalitet og til god pris.


Kjøkken fra Drømmekjøkkenet.

I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Vi vet kort sagt mye om kjøkken.


Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå. Gjennomførte innredningsløsninger.


Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk. Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer.


HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år.


Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Våre kjøkken kan velges i standardfarger inkludert i prisen. Og foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen.


Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg