fredag 22. februar 2019

Romantisk seng

Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp ny innredning til hjemmet. Nå kan du sovne lett, og sove tungt med ny seng fra IKEA. Finn din nye seng her. Senger til lave priser.

Billige møbler med kvalitet hos Chilli. En rigtig romantisk seng med et feminint touch. En himmelseng til udendørs brug.


Elegant seng i hvitmalt mahogni Elegant og veldig flott sengeramme i hvitmalt mahogni med vakre detaljer til det hyggelige soverommet. Hode- og endegavl har fine, hvite linjer og gir sengen et eksklusivt og romantisk look. Pen seng i hvitmalt mahogni Mål: 21x 18x H: 12cm. Hvis du vil lage en romantisk seng , kan du matche røde puter med sølvakenterOmslaget er av ekstrem betydning2.


Romantisk seng i loslitt.

Skjem bort din utvalgte med et romantisk opphold hos oss. Våkn opp i en deilig seng og nyt frokosten i ærverdige Palmehaven. En romantisk weekend vil gi dere et velfortjent avbrekk fra hverdagen.


Elegant seng i mahogni Veldig flott flot og elegant sengeramme i hvitmalt mahogni med vakre detaljer til det hyggelige og romantiske soverommet. Skjønn romantisk seng i hvitmalt mahogni Mål: 21x 22x H: 12cm. Med den høye hodegavlen kan du sitte komfortabelt i senga. Bare dytt noen puter bak ryggen så har du en deilig og komfortabel plass å sitte og lese eller se på TV. Se årets julemagasin her Se mer.


Himmelsengene fremkaller slottets innredning, og gir det moderne soverommet et snev av classicisme og kongelige. Denne sengen er et allsidig møbel, egnet for alle stilarter av dekorasjon - tradisjonell, rustikk, moderne eller moderne. De mest romantiske hotellene i Norge Vinteren er en tid for å dyrke romantikken. Gjerne på et godt, varmt og romantisk hotell.


Stort utvalg og lave priser. Ved compact living er en smart idé å innrede med en seng i stuen som kan fungere som en dagseng - en sofa på dagen som er smidig å re opp på kvelden. Det er like dekorativt å stille en seng direkte på golvet, som å ha lave eller høye ben montert.


For oss er kvaliteten like viktig som å tilby noen av markedets beste priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.

Dette er fra Furuset som ligger minutter unna oss med bil. For eksempel kan du velge en kokong stil seng og sidebord farget i hvitt. Dekorer taket med farget papir lanterner for å gjøre rommet morsommere.


For gardiner og møbeltrekk bruker også hvitt. Hold sidebord fri for ethvert element for å gi soverommet et ryddig utseende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg