søndag 24. februar 2019

Skinnbrett

By på ekstra eksklusive forfriskelser med et vakkert serveringsbrett, eller bruk det som et dekorativt fat for lys og bordpynt. Våre brett og fat finnes i flere. Halvor er spesielt opptatt av å designe interiørelementer som kan passe inn i alle norske hjem, med fokus på lykter, lamper og tekstiler. Hva folk syns er fint er individuelt, men jeg håper at alle kan finne noe de liker i min kolleksjon. Med noen enkle produkter kan du skape en god stemning hjemme.


Skinnbrett

Tøft skinnbrett med mange bruksområder. Skinnbrett Firkantet - Sort. Farge: sort med hvite sting. Tøft, rundt skinnbrett med flettemønster rundt kanten.


Stort skinnbrett som måler hele 35x50. Passer like godt i stuen med favorittlysestakene som på kjøkkenet med kaffebokser og corneflakes krukkene. Halvor Bakke skinnbrett i brunt oak skinn med stilige søm detaljer.


Skinnbrett

Få beskjed på e-post når dette produktet kommer på lager: Ja takk! Flott stettfat med kant fra Riviera Maison. Like fin til dekor og lys, som til kakefat.


Flott brett i svart PU-skinn med 5cm høye kanter. Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige.


Skinnbrett

Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Jeg har fått mange meldinger om brettene kan sendes, men disse må hentes. Jeg leverer heller ikke til Stavanger eller Bergen eller andre byer. Sender deg nok en mail på bestilling av skinnbrett - snakk om billig pris.


Masse lykke til i jakten etter møbler og at dudin mann skal designe litt selv også er enda mer spennende. Følger med i stor iver! Du godtar dette ved å benytte sidene våre. Høsten er her og endelig tid for overdose med levende lys!


Skinnbrett

Harvey er et stilig og praktisk skinnbrett som fåes i to størrelser. Passer spesielt godt inn sammen med annet Hødnebø-interiør. Juryen viste til at Foldøy i en årrekke har vært en fin representant for kulturlivet på øyen, med overveldende mange interessefelt. Kobberlykt, kr 29og skinnbrett kr 99- hos Kremmerhuset.


Stilig jernurne, kr 59- hos Interflora. Du må ikke velge én stil for å gjøre hjemmet moteriktig i høst. Litt av hvert, er interiør­ ekspertenes tips. Deilige pledd og fine stearinlys.


Du kan skrive innlegget nå og fullføre registreringen senere. Takk for koseleg blogg, som eg kikkar innom titt og ofte - klart eg vil vere med i trekkninga av eit skinnbrett. Så eg likar sida på FB :D (kryssar fingrane og håpar på hell og lukke) Korleis lagar du drikken til den fine jenta di? Såg jo kjempe godt ut!


Så no ventar vi på oppskrift på både brød og Chai Latte :)) Ha ein fin. En klokke, lenge forbeholdt den italienske marinen, men i dag en svært vellykket merkevare – ligger pent plassert på et lite skinnbrett i bokhyllen. Gubi Adnet Mirror Gubi Adnet Mirror black ØGubi Adnet Mirror. Ekstreme tidevannet avtar opptil en kilometer fra kysten, noe som gjør den ideell for de som skal froly inn.


De grunne tidevannspolene lokker også tenårene på skinnbrett og bort fra sine enheter. Familie sammenkomster er så komfortabel på Tigh-Na-Mara , et feriested som ligger i skogkledde hektar. Og så smakte vaflene og lappene på Hamre skule minst like godt som det som sponsorer og andre fristet med i Grieghallen.


Vi er i ferd med å miste. Ja ingen dum plass å ha ønskeliste på RM- AC home og har masse fiiint. Har også Georg Jensen lysestaker høyt på listen:)) Klem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg