fredag 15. februar 2019

Plakatrammer

Plakatrammer

Fraktfritt over 3kr. Lager permanente svimerker i plast, trevirke, lær etc. Finn plakatrammer hvis du ser nå. Klistermærker og skilte på foliekniven. Tilpass reklamestativet til ditt budskap, med plakatrammer i flere størrelser Disse plakatrammene er tilpasset Stang med fot til Reklamestativ, og er av typen Norges mest solgte plakatramme.


Plakatrammer

Rammen har en slank mm buet rammeprofil i aluminium. Skiltdisplay har også plakatrammer med kraftig rammeprofil, les mer her og rammer som er spesielt tilpasset til utebruk, les mer her. Eikerammer til plakater og bilder som du bestiller online. Plakatrammene har klikklister noe som gjør det enkelt å bytte budskap.


Vi har trerammer og rammer i ulike farger og størrelser som holder bra kvalitet til lave. Vi trykker plakater i papir, PVC eller på refleks materiale. Vi anbefaler plakater i PVC til utendørs bruk, da disse tåler vann og som er beregnet for langvarig bruk i all slags vær. Leveringstid: Lagerført vare med mulighet for ekspress levering på forespørsel.


Plakatrammer

IKEA - RIBBA, Ramme, svart, Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Bilderammer og plakatrammer med klemlist, display løsninger, oppheng system til plakater med led belysning og mye mer. Du kan være sikker på at vi leverer produkter av høy kvalitet og som du får glede av i lang tid.


Bilde- og plakatrammene er produsert i aluminium og er nærmest vedlikeholdsfrie i bruk. Dine personlige data brukes for å forbedre din opplevelse av dette nettstedet, for å gi deg tilgang til din konto og for øvrige formål beskrevet i våre. På jakt etter en fin ramme til et bilde?


Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Her finner du alt i plakatrammer online! Rammene er ideelle til markedsføring på butikksfasaden eller på messer. Fotorammer – finn en ramme med passende mål. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert.


Plakatrammer

La opplevelsen fra bildene. Vi er glade for at have dig på besøg, og vi håber også på, at du vil købe nogle af vore rammer. Vi er stolte af at kunne levere alle vore produkter fra dag-til-dag. Det betyder, at hvis du bestiller inden middag, så har du dine varer næste hverdag.


De fleste kommuner i Norge har innført påbud om merking av hus der gate- eller områdenavn og husnummer er fastsatt. For folk flest, og spesielt de med dårlig. Presenter informasjon på en tydelig og lett tilgjengelig måte med praktiske informasjonsskap. Vi har mange modeller av skiltskap som passer til kontor, utendørs bruk eller i korridorer.


Ikke mindst vores plastlommer til plakater er populære på grund af den nemme ophængning på vindue, dør, væg eller skab. Maskiner leveres numerisk og alfanumerisk. Etiketter til en del større kjeder er lagervare.


Vi har Norges største utvalg av plakatrammer på lager. Leveres så godt som i alle størrelser. Rammekantene leveres i mange bredder. De fleste er i sølveloksert farge, men noen leveres i rødt, sort, hvit og krom som standard farge.


Ved større antall kan alle leveres med PMS farge. Køb rammen til din plakat online her. Og skulle du ikke finde din størrelse, så laver vi også plakatrammer på specialmål. Læs eventuelt mere under beskrivelsen. Alle plakatrammer skaffes i ønsket farge ut ifra RAL fargekart.


Fra mm helt opp til mm profilbredde og alle plakatformater. Det må påregnes levering og produksjonstid for bestillinger av plakatrammer i farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg