mandag 18. februar 2019

Nattbord hvit

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Kjøp nattbord hvit hos Trademax.


Nattbord hvit

Alltid lave priser og et stort utvalg! Bord til lave priser. Stort utvalg av fint interiør. Shopping når den er som best! Nedenfor finner du små og store nattbord i ulike farger og design.


Velg mellom nattbord med smart lagringsplass, som hyller og skuffer, og stilige vegghengte nattbord. Våre nattbord kommer i en rekke farger som hvit , eik og svart, slik at du garantert finner nattbordet som passer inn i ditt soverom. Ledningen til kontakten kan skjules i sporet som går langs bordbenet. Du kan bruke den avtagbare skuffeinnsatsen til å ordne alle småtingene dine.


Nattbord hvit

Grenuttak selges separat. Passer fint sammen med andre møbler i SONGESAND-serien. Her har vi samlet vårt utvalg av nattbord i ulike varianter. Du finner nattbord i eik, nattbord i marmor, nattbord i betong, hvite nattbord og sorte nattbord. Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon Omtaler Levering anmeldelse(r) Folie og MDF.


Sengebord og vegghengte nattbord. Det riktige nattbordet kan gjøre mye for et soverom. Hvit er en populær farge i soverommet, fordi det brunger lyset inn og gjør deg i bedre humør. Derfor er det ikke så rart, at våre hvite sengebord er så populære.


Nattbord hvit

Velg et nattbord som passer din stil. Uansett om du leser på senga eller ikke er det praktisk med et nattbord eller to. Et nattbord kan være perfekt for oppbevaring ved sengekanten, samtidig som det gir soverommet en bedre romfølelse.


Vi tilbyr nattbord i flere stilarter, størrelser, materialer og farger, slik at du kan finne det nattbordet som passer perfekt til ditt soverom. Se lagerbeholdning i butikk Pr. Et klassisk og tidløst nattbord i hvitlakkert MDF. Legg til et snev av rustikk sjarm til huset ditt med disse elegante nattbordene!


Nattbord hvit

Tromsø er en serie med rene linjer og klassiske håndtak som passer inn i mange hjem og stiler. Serien er produsert i Danmark og gir en god kvalitetsfølelse. Nattbord EGEBY skuff hvit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg