torsdag 21. februar 2019

Stål bergen

Bergen Stål Bruktjern AS Vi gjør byggebransjen grønnere. Gjenbruk av stål gir en stor miljøgevinst. Fana Stål er en stålentrepenør som holder til på Espehaugen Næringspark i Bergen. Her har vi et stort verksted som tar seg av alt innen stålarbeid.


Smith Stål Vest, Bergen.

Branchens førende inden for rustfrit stål. Damstahl har i årevis været med til at højne branchens standard i Danmark – og i de senere år også i resten af Europa. Ventistål er den ledende ventilasjons- og blikkenslagergrossisten i Norge, teknisk isolasjon til marine og offshore, komplett grossist innen ventilasjon, kjøling og. Fakturaadresse: Se boks til høyre. Vi har en enorm bredde og dybde i sortimentet.


Finn ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg på våre hjemmesider. ASTRUP er en ledende leverandør innen metaller og plast, og betjener norsk industri med alt innen aluminium, metaller, plast, rustfritt stål , spesialstål og titan halvfabrikat. Som kunde er du sikret materialer fra ledende stål - og metallverk, samt de beste produsentene av plast halvfabrikat.

Stål Bergen - boligutbygging, aluminiumfasader, foliedekor, byggefirma, industribygg, bildekor, kontorbygg, glassfasade, fasadeskilt, glassfasader, jernskrap. Norsk Stål Bergen fra , Hordaland. Bergen Rustfri Industri AS (BRIAS) er en privateid grunderbedrift. Etablert av Frode Arefjord og Asbjørn Olsen.


Vi leverer produkter i verdensklasse, vi er BRIAS! Stål Våre lagre er tilpasset den lokale industrielle infrastruktur i produkter som bjelker, formstål, stangstål, hulprofiler, rør og plater. Vi tilbyr et bredt sortiment av de fleste varekategorier mot de fleste bransjer. Tibnor forsyner industri og verksteder i Norden og Baltikum med stål og metaller.


Vi er samlingspunktet for smartere løsninger. Vi forener våre egne, kundenes og. Store ståltau opptil 152mm og 400T enheter. Med eget mekanisk verksted kan vi produsere stålkonstruksjoner i alle størrelser. Ingen oppdrag er for små og ingen for store.


Prefa er en grossist som betjener proffmarkedet i Bergen og omegn. Vårt sortiment er rettet mot blikkenslagere, taktekkere og entreprenører innen boligventilasjon. Vi er kjent for å ha høy kompetanse innen vår nisje.


MAXBO tilbyr et bredt vareutvalg innen stål og metall i alle former og tilpasninger.

Ta en titt i vår nettbutikk eller finn ditt nærmeste varehus. Metallco er et gjenvinningskonsern som tar i mot alle typer jern, metaller og kabler fra både private og bedrifter. Alle våre selskaper har lang erfaring i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg