tirsdag 12. februar 2019

Enkel vegghylle

Sjekk ut enkel vegghylle. Kjøp Vegghylle hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Med vegghyller kan du bruke tomme vegger til oppbevaring.


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?

Book tid med en av interiørdesignerne våre. En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang. Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom.


Vi har et bredt sortiment av Hyller og oppbevaring for alle hjemmets rom. Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design. Her kommer du garantert til å finne møbler som passer til ditt hjem. Vi har moderne, klassiske, trendy og praktiske møbler som er enkle å innrede hjemmet med.


Tidløst og fleksibelt system som passer like bra i stuen som på soverommet.

Designet av den svenske arkitekten Nils. Denne fantastiske hyllen kan du lage selv på 1-2-3! Kanskje du sliter med å finne en hylle som passer på en litt kronglete vegg, du finner ikke den perfekte hyllen innfor budsjett, eller du har bare veldig lyst til å lage den selv.


Da kan dette være hyllen for deg! Enkel vegghylle med hvite pulverlakkerte gavler og hylleplater i ask fra String. Litt større enn den populære pocket versjonen.


Se på det siste bildet for mer informasjon og mål på de ulike delene som følger med i denne pakken. Syv flotte hyller du greier å lage selv Vi får aldri nok hylleplass. Disse trendy og unike hyllene kan plasseres overalt - og du lager dem enkelt selv. Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller. Hvis du har mindre plass eller ønsker en enkel og grei gjør-det-selv-løsning til TV, musikkanlegg eller spillkonsoll, kan du også plassere underholdningen din på et par svevehyller.


Med våre svevehyller i smakfulle farger og med et minimalistisk design, får kreativiteten frie tøyler og du oppnår et flott resultat. En fordel ved vegghylle er imidlertid at du enkelt kan bygge høyden - opp til taket hvis ønskelig - med dem. Det sparer plass og kan derfor være bra i mindre mellomrom eller små boliger. Trillebord og traller har blitt moderne å bruke som en del av innredningen for å plassere pynt, men også som et funksjonelt møbel på kjøkkenet, spisestuen, stuen eller badet.


Her kan rullebordet brukes som ekstra oppbevaringsplass og kan enkelt flyttes ved behov. Hvorfor betale i dyre dommer når man kan kjøpe disse til under halve prisen!

Jeg kjøpte to sett, for jeg likte dem så godt! Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli. Ok til den prisen, men hyllene var pinglete. Papp med noe som skal se ut som tre. Hengte de på veggen, men tok de ned og malte undersiden, som var papp, med svart hobbymaling.


For når de henger på veggen og man sitter så ser man rett i undersiden. Er du ivirig hobbysnekker vil du kanskje også lage en enkel skohylle eller en snedig støvletthenger. Størrelsen på hylla ble styrt av speilets høyde og benkens bredde. Vi tilbyr også komplette hyllesystemer, også hylleplan som kan settes i eksisterende hyller, men også for å feste på veggen som for eksempel en bildehylle. Vi brukte listeskruer og dykkspiker for å sette sammen hylla.


Til deg som vil ha en hylle bak sofaen er en vegghylle et perfekt valg. En vegghengt hylle er ikke bare en fin innredningsdetalj, men også en plassbesparende oppbevaringsløsning. Hvis du har en skråvegg i boligen din, er det opplagt å utnytte plassen med en hylle.


På den måten får du utbytte av de kvadratmeterne under skråveggen, som i utgangspunktet ikke blir noe særlig brukt, da plassen er vanskelig å utnytte. Men med en gjør det selv-hylle, kan du enkelt få større utbytte av de vanskelige kvadratmeterne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg