onsdag 20. februar 2019

Tapet til baderom

Gode baderom-løsninger som passer til alle rom og budsjetter. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Alt du trenger til ditt bad.


Se vårt utvalg fra mobilen! I vårt sortiment av baderom - og kjøkken tapet finner du et stort utvalg med forskjellige mønstre og farger.

Du vil garantert finne noe du er på utkikk etter. Vi blir om ikke annet svært overrasket om du ikke skulle finne noe interessant. Våtromstapet egner seg til de ulike våtrommene i huset, og beskytter veggene mot fukt. Tapetet er en solid variant av vinyltapeten.


Har du funnet fargen din til badet? Her ser du våre mest populære farger til badet. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom så trykk Se flere farger’ og prøv vår store fargevelger.


Her på siden får du også inspirasjon, veiledning og how to-guides til grundig renovering av badet eller en oppfriskning av vegg- og dørfarger.

Nytt bad med tapet Ut med gammel mønstrete vinyl, inn med ensfargete fliser og sobert tapet. For de fleste er fliser mest aktuelt når badet pusses opp, men for eierne av badet du kan se til høyre var det ingen tvil da de skulle kvitte seg med 80-tallsflisene. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter.


I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil. Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Hver eneste dag får vi jobbe med noen av verdens flotteste interiørprodukter, og sammen med våre kunder er vi med på å gjøre deres hjem enda finere og triveligere å komme hjem til.


Eierne av dette badet var ikke i tvil, de ville ha tapet på sitt nye baderom. For mange er fliser mest aktuelt når badet pusses opp. Du kan tilføre husets rom nøyaktig det uttrykket du har lyst til ved å anvende tapet , glassfilt og forskjellige farger. Husk å ta høyde for rommets størrelse og naturlige lys når du velger farge til veggene.


Veggfornyer easy cover select kan oppsettes direkte på eksisterende tapet eller vev. Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter.


Tapet er ikke bare vakker veggdekor. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall.

Ja, det finner du på Maxbo. Antiskli tape til baderommet. Vannfast sklisikker tape som er perfekt til bruk i baderom , i f. Vanligvis, for å gjøre valget av tapet hver gang, er det tilrådelig å begrense deg til et tofarget tapet. Et bakgrunnsbilde som har tre eller flere farger, kan gjøre ditt bad for kitschy. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Vi har et bredt utvalg av tapet i forskjellige mønster og farger, slik at du enkelt skal finne noe du. Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler.


Vi har det største utvalget i Norge og vi sender over hele landet. Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på Min side oppe til høyre når du har logget inn. Velkommen til en hyggelig handel!


Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg