fredag 1. mars 2019

Gulvmaling tregulv

Gulv i alle fasonger og størrelser. Finn gulvmaling tregulv nå på Kensaq. Unn deg selv et skikkelig kvalitetstregulv! Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte.


I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje.

I denne fargevelgeren kan du leke med alle farger du vil finne i butikkens fargebar. Malte tregulv skal ikke vaskes med alkaliske vaskemidler, for eksempel grønnsåpe. Maling er flott for deg som. Disse vaskemidlene har en tendens til å matte malingen.


Du bør alltid bruke en oljebasert gulvmaling på tregulv. Såkalte gulvmalinger er spesielt slitesterke malinger. Original gulvmaling er en vanntynnbar maling som egner seg til gulv innendørs.


Original Parkettlakk er en 1-komponentlakk for parkett og tregulv som også er egnet for ubehandlet kork, trapper og treverk innendørs.

Redaksjonen anbefaler: FAKTA: Er EPOXY-maling farlig? Slik maler du med epoxy. Eksperttips for deg som skal male ulike typer gulv, som for eksempel parkettgulv, laminatgulv og heltregulv. Og med gulvmaling er det ikke noe problem om du blir lei av den fargen du har valgt. Om du har laminat, vinyl, betong, tre- eller parkettgulv.


Du velger også hvilken finish du vil ha. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Ditt valg, vi har mulighetene. Bestill en gratis vareprøve i dag. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.


Maxbo har gulvmaling til alle underlag som for eksemepl tregulv , laminatgulv, parkettgulv og betonggulv mfl. For eksempel kan et strøk med maling for tregulv i en hvit nyanse lyse opp hele stuen og gi deg fornyet inspirasjon til hjemmet. Fordi vår gulvmaling er så holdbar og slitesterk er den også enkel å påføre gulvet så lenge du har gjort det grundig rent.


TreStjerner gulvmaling har svært god vedheft og slitestyrke, og kan anvendes på tre, betong, og laminatgulv. Den er enkel å bruke, og krever svært lite forarbeid. Trestjerner gulvmaling fås i glansgradene blank, halvblank og matt.

Rengjøres kun med rengjøringsredskaper som ikke kan ripe opp gulvet. Vil du male tregulvet ditt? Les guiden vår til å male tregulv. Fakturabetaling passer bra for alle.


Betaling med faktura er enkelt for kunden og gir økonomisk frihet. Med vår løsning kan du tilby faktura som betalingsalternativ. Oljet tregulv bør vaskes med trerens, eller slipes ordentlig ned med slipemaskin, slik at treet trekker til seg malingen. Stor guide: Lakk, olje, maling og lut: Perfekt tregulv , trinn for trinn.


Bra på betong Epoxymaling er vanlig å bruke på betonggulv. Betonggulv er også enkelt å male. Men før du går i gang med malerjobben er det viktig med et grundig forarbeid for at resultatet skal bli så perfekt som mulig. Det er enkelt å male et tregulv hvitt. Dette gjelder uansett om det er et parkettgulv eller et vanlig tregulv.


Sjekk med fargehandleren om hvilken gulvmaling de anbefaler til det rommet du skal male.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg