torsdag 28. mars 2019

Film til vindu for å hindre innsyn

Folie er en effektiv og måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Vi gir deg komplett pristilbud innen kort tid. Du får ingen folie som kan gjøre dette annet enn sandblåstfolie som slipper lys gjennom men hindrer både ut og innsyn. All annen folie vil favorisere sikt fra den mørke til den lyse siden. Det går ikke å trylle slik at man får enveis sikt uansett lysforhold.


Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt.

Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. På jobben har vi vinduer som hindrer innsyn , men når vi ser ut ser de. Jernia en liten rull, typen der vinduet ser frostet eller hva det heter. Hvis det innsyn på wc uten gardiner er det det også etter montering av film når.


Noen vil hindre innsyn fra hele vinduet , mens andre velger bare halve. Det fine er at folien slipper inn lys og pynter opp, samtidig som den hindrer sjenerende innsyn. Det hender også at en har utsyn en ønsker å slippe.


Da kan plastfolien også gjøre nytte, samtidig som du får beholde mye av lyset.

Foto: Fantasi Interiør. Vindusfolie skjermer for uønsket innsyn , samt bidrar til et bedre inneklima. Hos oss finner du vindusfolier i forskjellige varianter. Du kan velge om du vil ha vindusfolie med mønster, matte eller fargede.


Vindusfilm har lang leveti og er vedlikeholdsfri. For sistnevnte lover blant annet 3M at deres Silver EXT gir null innsyn , men krystallklart utsyn. Dette tilbakevises av Byggebolig-legenden snektriker. I følge ham finnes det ikke noe annet enn sandblåst folie som slipper lys gjennom begge veier.


Den hindrer imidlertid både utsyn og innsyn. Vi har innsyn fra naboer på kjøkkenet vårt, og der har vi laget en slags gammeldagse kafégardiner. Vi har montert en tynn gardinstang omtrent på midten av vinduet, og der har vi gammeldagse blondegardiner.


Slipper mye lys igjennom, og er ganske hyggelig. Og ingen kan se inn til oss. Persienner har vært måten å oppnå god solskjerming og hindre innsyn. Mange som har sverget til innvendige persienner, eller værbestandige persienner som er montert utvendig, vil oppdage at vindusfolie på mange måter er overlegne i forhold til persienner.


Konsern med års erfaring og 200. Betal etter levering. Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål.

Det er også mulig å få fatt i folier med UV-stopp. I praksis vil det si at det tar lenger tid før panel gulner, og lenger tid før tekstiler, malerier og liknende falmer. Falmet sofaen alt for fort? Her er skadene du kan klage på.


Vi leverer film til mange ulike formål som solfilm, sikkerhetsfilm, spesialfilm, vindusfilm, UV- film med mer. Bruk film for å hindre innsyn eller for å bedre inneklima på kontoret. Med Bokstavfabrikken.


Fordelen ved å benytte folie på vindu er at man kan hindre innsyn uten at dette går bekostning av lysforhold. Sterk hefteevnene til glasset og lang levetid. Filmene reduserer solvarme, blendende lys, UV-stråler, sikrer glasset, hindrer innsyn , er estetiske med ulike toninger å velge blant. Bor i en situasjon ikke langt fra din, og lukker du de halveis ved å ha lysåpningen vendt oppover, får du inn mye dagslys og samtidig hindrer du innsyn. Vil jeg sitte i vinduskarmen å se ut så er det bare å trekke den opp.


Samtidig har du mulighet til å justere mer enn film. Det er ikke en folien som sperrer permanent for innsyn , men den fungerer som engangsspeil når det er store lysforskjeller inne og ute. Folien er elektrostatisk, og henger på vinduet uten lim. Det betyr at du kan ta den ned når du ønsker, uten å måtte skrubbe bort gammelt lim.


En UV- film er en spesialfilm som er konstruert for å beskytte varer, kunst og lignende gjenstander mot skader som bleking og falming fra solens UV stråler. Filmen er en helt gjennomsiktig film som ikke hindrer hverken innsyn eller utsyn, men som kun beskytter mot solskader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg