onsdag 6. mars 2019

Møbler karmøy

Vi tilbyr stort utvalg av møbler til lave priser og med rask levering. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi holder åpent hverdager frem til kl. Se kontaktinformasjon og få veibeskrivelse her. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder.


Vi har fristende varehus og god service. IKEA, JYSK, Skeidar,. Om du er som oss, opptatt av møbler , interiør, farger, trender og i tillegg vektlegger pris og kvalitet - er det et smart valg å bli medlem i kundeklubben!


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Møbler , dekor, trendy småbord og speil. Kjente merkevarer til gode priser. JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag. Etter en stund ble lokalet for lite og vi kjøpte eget bygg midt i Åkra sentrum. Fagmøbler er kjent for stil, eleganse og gode priser.


Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske. Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet. Utvalget av interiørvarer og møbler varierer fra butikk til butikk.


Vi vet alle hvor viktig det er at hjemmene våre er et hyggelig sted å være. Hjemmet er vår personlige base hvor vi kan uttrykke vår egen unike stil. Sofaen er stuens samlingspunkt og kanskje det viktigste møbelet i stuen. Her på butikken har vi både utstilling av møbler , møbelstoffer som vi selger, verksted på baksiden sammen med kontorer. Det som også er inn nå er milk paint, jordfarger i pulverform der vi maler i flere omganger slik at det skal se gammelt ut.


Ellers sprøytemaler vi mye møbler , omtrekking og reparasjoner av møbler. Her i den nordiske stilen har vi malt i en nydelig rødtone fra Nordsjø - perfekt for høsten. Nå har vi også SALG og tilbud på de fleste varene våre.

Karmøy Folkebibliotek. Gode priser - stort utvalg - kvalitetsmøbler. Skreddersydd til deg. Vår design er laget for de kresne og de som vet hva de vil ha og hvordan de vil ha det.


Tilgjengelig på flere millioner måter, og på den. Vi setter pris på din tilbakemelding og dine spørsmål! Bruk kontaktskjemaet, eller ta kontakt med oss på telefonnummer ovenfor.


Olsen elsker gamle dager, men han er glad for at han lever i det moderne samfunnet. Det hadde vært interessant å være flue på veggen for å finne ut hvordan de hadde det, men med de bekvemmelighetene de hadde den gangen, så er jeg absolutt ikke i tvil om at jeg er laget for det 21.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg