mandag 11. mars 2019

Markise fjernkontroll

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Ikke tenk på å reise deg fra godstolen eller middagsbordet, med fjernkontroll kan du styre produktene dine fra hvor som helst. Fjernkontroll Styr solskjermingen med fjernkontroll.


Med et enkelt tastetrykk kan du på bare få sekunder kjøre opp, ned eller vinkle persienner, markise , screens og lamellgardiner. Flere programmer for trådløs.

Med denne lettprogrammerte, trådløse fjernkontrollen kan du styre en markise. Motoren plasseres inne i dukrøret, og sørger for at stoffet alltid rulles opp og er strukket ut på korrekt måte. En fjernkontroll eller trådløs veggbryter lar deg enkelt justere markiser og annen solskjerming, uansett hvor i rommet eller på terrassen du måtte befinne deg. Med fjernkontroll kan du betjene markisen motorisert fra en godstol – enten ute eller inne. Med en app på mobilen kan du betjene markisen fra din egen mobil – både hjemmefra eller når du er på jobb.


Med timer kan du programmere solskjerming og markiser til justere seg på spesielle tidspunkter på døgnet. Nå er det ikke lenger behov for å bruke fysisk kraft! Nå kan du betjene alle markisene via fjernkontroll , veggbryter eller til og med via nettbrett eller smarttelefon.


Har du allerede en manuell markise med sveiv?

Denne kan noen ganger erstattes av en motor fra Somfy. Trenger du ny markise ? Scandic Markiser har et stort utvalg! Gratis befaring Konkurransedyktige priser Se våre utvalg av markiser her!


Dersom du ønsker å bytte ut en defekt markisemotor med en ny fra oss må vi vite om du ønsker å styre den med fjernkontroll eller om du har en mekanisk bryter på vegg som du ønsker å fortsette å bruke. Deretter må vi vite innvendig diameter på røret duken er rullet opp på, samt diameter på stammen til gammel motor. Hvit fjernkontroll , komplett med veggfeste, skruer og plugger. Alle går da opp og ned samtidig.


NB: Denne fjernkontrollen virker kun på markiser kjøpt hos Grønt Fokus! Komplett utvalg av rørmotorer for markiser, standar med fjernkontroll , elektroniske og mekaniske endestopp og nødmanøver. Eneste fabrikat med innebygget fjernkontroll , elektronisk endestopp, stoftstopp og nødmanøver (sveiv).


En elektrisk motor med fjernkontroll gjør det mye enklere å trekke markisen inn eller ut. Motoren er enkel å bytte ut i stedet for den manuelle sveiven som er montert på markisen. Fjernbetjeningen har også en stoppknapp slik at du kan regulere hvor lant inn eller ut markisen skal gå. Markisemotor med fjernkontroll , leveres med komplett sett for montering.


Motoren passer til to typer markiser: ½ kassett og den enkleste modellen uten kassett. Man skrur av sveiveenhet, setter motoren på plass i røret, og monterer på sveiveenhet igjen. Forleng sommeren med markise på terrassen Markiser defineres i kategorien solskjerming, men den gir vel så mye ly for en god gammeldags, norsk regnskur.

Installerer du en terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe, kan du fint dekke bord til 1 og feire en lang sommerkveld – uavhengig av vær og hvor sen kvelden blir. Dette er en moderne og lekker markise uten kappe i front, perfekt for deg som ønsker en robust terrassemarkise i en diskret og moderne utforming. Se vår varierte kolleksjon med over 1markiseduker.


Markiser er en god investering i fremtiden og et produkt som varer lenge. Stopp markise med MY-knappen ved endestopp kan justeres med 7. Trykk MY-knappen og samtidig til markise begynner å gå. Markisen stopper av seg selv ved den indre endestopp. Hold MY-knappen inne til markise kvitterer.


Bekreft programmeringen ved å trykke på programmeringsknappen på baksiden og hold inne til markise kvitterer. En slik markise kan også brukes bare på den ene siden dersom du ikke ønsker alt skyggelagt. Markisestativet står trygt og stødig på føtter og vekter av betong følger med. Det er veldig praktisk.


Frittstående markise er en markise du kan få spesialtilpasset. Kontakter du leverandørene kommer de på gratis befaring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg