mandag 11. mars 2019

Kjøkken lysarmatur

Kjøp lysarmatur hos Norges ledende leverandør av elektromateriell. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Sjekk ut kjøkken lysarmatur.


Et godt lys i garasjen er alfa og omega dersom du ønsker å oppbevare ting der. Da er et lysarmatur perfekt som arbeidslys eller for å lyssette et spesifikt område i garasjen.

Kontakt oss på kundeservice, eller besøk din lokale MegaFlis-butikk. Alle priser i NOK inklusive merverdiavgift og offentlige avgifter. Lysarmatur på kjeller og loft.


Bruker du kjelleren som vaskerom, melder det de samme hensynene seg som på badet og på kjøkkenet. Det er også andre grunner til å bruke lysarmatur på steder dere ikke frekventerer for ofte. Noen velger en enkelt lyspære.


Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside.

Hvis du fortsetter, godtar du retningslinjene våre. Kjøkkenet er kanskje husets mest travle rom. Her foregår alt fra lekselesing til matlaging. Standard belysningen på kjøkkenet inkluderer lys over oppvaskbenk, lys over arbeidsbenk og lys over komfyr.


Kjøp taklamper til kjøkken online Lampegiganten. Disse passer derfor like godt på kjøkkenet som for eksempel over verkstedbenken eller på badet –som speillamper. Viktig: Ta hensyn til bruksstedet!


Skal du montere lampen i rom med mye fukt (for eksempel på badet eller på vaskerommet), må du passe på at den tåler fukt. Dette finer du ut ved å se på feltet “kapslingsgrad”. God belysning på kjøkkenet kreves både når du lager maten og når du spiser den, som vist på bildet.


Den generelle belysningen må være god for å finne frem i skuffer og skap, samt for rengjøring og vedlikehold. Lamper og lys setter stemningen, men har også selvfølgelig en praktisk funksjon. Belysning har mye å si for et rom. Enkelte deler av hjemmet trenger mer lys enn andre. For eksempel er rikelig med lys på kjøkkenet når man lager mat og på badet om morgenen viktig for de fleste.


Et kjøkken er ofte husets samlingsplass.

Ja, det er fremdeles et sted for å lage og spise mat, men et moderne kjøkken har blitt så mye mer. Her sitter man med avisa om morgenen, med leksene etter skolen og kanskje er kjøkkenet også i åpen løsning med stua? Det krever sitt også av lampene du velger her.


På kjøkkenet skal det lages mat, smøres nistepakker, spises og prates. Og ved arbeidsplassene trenger vi sterkere lys enn ved spisebordet. Det betyr at kjøkkenbelysningen vår er med på å spare strøm og energi da de bruker mindre strøm enn glødepærer. Velg kjøkkenkran etter dine behov og ønsker, hos oss finner du et stort utvalg av blandebatterier, både trendy, stilige og klassiske modeller.


Vår belysning til kjøkken varer også mye lenger enn glødepærer, faktisk ganger lenger. Bygger du nytt kjøkken ? På jakt etter markedets beste belysning for kjøkkenbenk? Vi har komplette lamper og fleksible skinnesystemer som kan bygges sammen etter ønske og behov. LED-belysning Vi leverer og lagerfører alt innen LED-belysning.


De aller fleste lamper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg