fredag 29. mars 2019

Jotun shimmergrå

Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun -forhandler og se beisfargene der. Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Trebitt Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Terrassebeis, Gulv,. Blant murfargene tilbyr vi nå et bredere utvalg av gode, jordnære grå og gråbeige farger som er perfekte grunnmurfarger.

Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og. TREBITT Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. Trebitt-serien, og vi gikk for fargen Shimmergrå.


Det ble utrolig fint! Ved å beise terrassen får du en terrasse med større personlighet, og ikke minst eksklusivitet. Alt du trenger av bo- og byggevarer.

Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Inntil års vedlikeholdsintervall.


Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man. Få uteplassen slik du vil, på enkleste måte! Spesialbeis for terrasse som gir et pent og holdbart utseende. Hindrer gråning og oppsprekking. Inneholder effektive midler mot svertesopp og alger.


Du finner fargeoppstrøk og fargekart i butikken. Jotun LADY svarer: Hei Ulf Rekkverk i samme farge som hytta blir fint. Butinox Terrassebeis gir en matt elegant overflate som beskytter og bevarer impregnert treverk. Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet.


Et godt fargevalg er essensielt for å trives i hjemmene våre. Nå lanserer Jotun et helt nytt fargekart som byr på utendørsfarger, spesielt utviklet og utvalgt av Jotuns dedikerte fargeeksperter. Til hver hovedfarge gis konkrete anbefalinger om passende farger for staffasje, grunnmur og terrasse.


Denne våren har Jotun lansert et helt nytt fargekart, hvor de har samlet sine mest populære utendørsfarger.

Lyst på strøken terrasse? Velg blant terrassebeis i forskjellige farger fra leverandører som Jotun og Gjøco. For helt korrekt gjengivelse, anbefaler vi å male opp en fargeprøve. Denne bør betraktes i ulikt lys og på det stedet der det skal males.


Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg