fredag 29. mars 2019

Keim maling

Keim maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy. Se mer og kontakt oss her! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! KEIM Scandinavia er specialist i mineralske farver. Silikatmaling til indendørs brug, til facader, beton, træoverflader, restaurering og miljøvenlig vægmaling.


Legg til kommentar Avbryt svar. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. KEIM silikatmaling er ikke nogen helt almindelig maling. Fra laserende til dekkende utssende.


Keim maling

KEIM farvesystemer til udendørs brug rummer mere end 1års know-how og erfaring. Som specialist på mineralske produkter til facadeområdet kan KEIM altid hjælpe med rette løsning til håndværkere, bygherrer og rådgivere - den ideelle facadefarve, helt i overensstemmelse med krav og anvendelsesområde, med lang holdbarhe lysægte, UV-modstandsdygtig, økonomisk og miljøvenlig. Keim Biosil og Ecosil til innebruk.


Hvorfor velges silikatmalinger innendørs? De egenskapene som særlig vektlegges ved valg av silikatmaling innendørs i dag er malingens egenskaper i forhold til brann, fukthåndtering og spesielle hygienekrav. I dag fremstår sels kapet som den ledende spesialisten innen mi neralbyggingsbeskyttelse globalt. KEIM tilbyr de mest holdbare farger og systemløsninger for fasader og innendørs områder på rent mineralsk basis. I Danmark og Sverige har vi egen organisation, hvor vores kunder betjenes direkte af regionsansvarlige konsulenter eller vores kundeservice.


Keim maling

I Norge og Finland arbejder vi med nationale importører, der betjener kunderne med egen organisation. KEIM CONTACT-PLUS-GROB er en slæmmende grundmaling på silikatbasis med tilsætning af glasfibre og fyldstoffer i forskellige kornstørrelser- og former (op til mm.). Anvendelsesområde: KEIM CONTACT-PLUS-GROB anvendes som bro mellem bæredygtige, organiske malinger og efterfølgende KEIM -silikatmalinger.


En av Norges største leverandører av produkter til karosseri- og lakkverksteder. Din leverandør av lakk og maling. Rengjort og pussreparert underlag ble påført Keim Granital silikatmaling, som har kun jordpigmenter som ikke kan falme, og blir en del av det nye pussjiktet. KEIM Innotop er egnet både som ny maling og som renoveringsmaling i private hjem og i næringslokaler.


Keim maling

Alle detaljer som vinduer, dører osv. KEIM Contact-Plus er en slæmmende grundmaling på silikatbasis med tilsætning af glasfibre og fyldstoffer i forskellige kornstørrelser- og former (op til mm). KEIM Farvetonestabilitet på udvalgte facadefarver.


Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Når du bruger hjemmesiden, accepterer du samtidigt vores. Keim udendørs Silikatmaling indeholder ingen opløsningsmidler.


Det betyder, at du både gør dig selv og klimaet en kæmpe tjeneste. Hvis du, dine børn eller andre i familien har allergi, så er silikatmaling den perfekte løsning. Silikonharpiksbasert maling til puss og betong, også egnet til rehabilitering, av tidligere akrylmalte flater.


Sammenlign Fjern sammenligner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg