torsdag 21. mars 2019

Gulvstående speil

Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.


Velg mellom våre speil i ulike størrelser, former og farger.

Beste Priser På Speil. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Speil er uunnværlig i et hjem, uansett om det er snakk om et helfigurspeil til soverommet, et lite rundt speil til gangen eller baderomsspeil. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere.


Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Speil har både estetiske og praktiske funksjoner i et rom.


Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse.

Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss. Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse. Hos oss finner du runde speil , kvadratiske speil og rektangulære speil.


Trenger du tips til hvilket speil med lys du skal velge? I tillegg finnes det toaletter som kalles back-to-wall som monteres helt inntil veggen for å skjule rør. Black Friday baderomsmøbler, speil og speilskap. Vi har baderomsmøbler i alle utførelser og prisklasser. Våre møbler er levert av anerkjente europeiske produsenter.


Det kan søkes på produktgrupper, størrelser eller direkte på produsentene for å få oversikt over deres produktserier. Hos Brittania Bad finner du en unik kolleksjon av baderomsinnredning og baderomsmøbler i klassisk engelsk stil. Kjøp direkte i vår nettbutikk. I dag har vegghengte toaletter så å si blitt standard ved alle nybygg og rehabiliteringer, men gulvstående toaletter er fortsatt et produkt som brukes veldig mye, særlig ved utskifting av et eksisterende.


Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap. Speilet er med på å løfte designet på badet ditt. Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter.


Se vårt enorme utvalg nå!

Lys og speil Starck møbler. De fleste toaletter blir levert med S-lås dvs. Gulvstående servantskap. I de seinere åra har gulvstående toalett kommet i kompakt variant som er litt smalere for å spare plass der det trengs. Opprinnelig kjøpt på Skeidar for kr.


Var ment å brukes i garderoben, men vi endte opp med å kjøpe et vegghengt speil pga plassmangel. Hill speilskap er utstyrt med dører og er produsert i MDF med eikefiner på alle overflater. Selger derfor denne til en rabattert pris. Speilskapet har et eksklusivt uttrykk med eikefiner på bakveggen på innsiden av skapet. Dørene har speil på begge sider og kan åpnes i 1grader.


I vår nettbutikk finner du alt du trenger til ditt hjem. Dette er Ifös hjemmeside hvor du blir kjent med vårt store sortiment til baderommet. Her har vi samlet all relevant informasjon om våre produkter.


Om du ønsker nytt badekar, dusj, bobleba mostrømsbasseng eller sluk så finner du det på våre hjemmesider. Stort utvalg fra kjente merkevareleverandører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg