onsdag 6. mars 2019

Farge ferdigmalte lister

Farge ferdigmalte lister

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Velger man en hvitfarge med gult i på tak og lister , er man i utgangspunktet låst til de varme fargene på veggene, sier hun. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Den har en svak gultone i seg, og er den fargen som produsentene av dører og vinduer i sin tid landet på som standardfarge.


Farge ferdigmalte lister

Derfor har også produsentene av listverk levert Bomull som standard. VYRK leverer et bredt utvalg av lister som du kan velge din unike farge på. I de fleste rom utgjør listene selve rammen på verket.


Det å veøge samme farge på list og vegg kan også gi en flott effekt. Tips: Har du kjøpt ferdigmalte lister , og skal bare flekke over eventuelle spikerhull eller skjønnhetsflekker? De er ikke helt krittvite, så pass på at du får fargekode av forhandler, sånn at du kan få lik farge hos fargehandler.


Farge ferdigmalte lister

Det første du bør ta stilling til, er om listene skal være en del av gulvet eller veggen. Lister som gulv eller vegg? Tenk derfor over hva du ønsker mest fokus på: gulv eller vegg?


Listverk gjør prosjektet komplett og bidrar til å fremheve rommets særpreg og stil. Maxbo har et stort utvalg av lister til ulike formål. Listverket utgjør skillet mellom gulv og vegg, og vegg og tak.


Du bestemmer om listen er en forlengelse av veggen, eller av gulvet. Når det gjelder lister , er det viktig å tenke på farge - og materialkombinasjoner, og hva som er praktisk. Våre lister får du ferdig malt i Bomull og Klassisk hvit, eller du kan spesialbestille i valgfri NCS.


Vi har malt gipstaket vårt i egghvit. All takpanel, dører, vinduer og lister kommer også i egghvit som standardfarge. Jeg synes det er en mye roligere og mykere hvitfarge, men inntil helt hvit ser det litt innrøkt ut, om du skjønner Dersom du sverger til kritt-hvite lister ville jeg definitivt gått for det samme på vinduene!


Ferdigmalte takplater og lister kommer etter hvert også i en nøytral hvitfarge. Det viktigste ved valg av hvitfarge til tak er at fargen passer til veggene. Taklistene males normalt i samme farge som taket, men brukes fabrikkmalte lister , må dette tas hensyn til, siden de som standard er malt med en gulhvit farge.


Spar tid og penger, få et bedre resultat. Til lister , dører og vinduer vil de gulaktige hvittonene egne seg spesielt godt til de tre nevnte beisfargene. Det har i den siste tiden vært en økende interesse for mer grålige interiørbeistoner, faktisk helt til det nesten sorte.


Farge ferdigmalte lister

Til dem er det fint med en ren, hvit nøytral farge på vinduer, tak og dører. Umalte lister kan få fiberreining etter grunning, og dette må slipes vekk før malingsstrøket påføres. Masker rundt listene før du begynner å male. Bruk en maskeringstape som lar seg fjerne uten at det skader underlaget. Mal strøk med Ambiance SuperFinish i ønsket farge.


Matte, diskrete vegger i kontrast til blanke, lekre lister blir for eksempel aldri feil. Fargeeskperten sier det også er viktig å tenke på belysning når du velger hvitfarge. Valg av lyskilder er alfa og omega for at en farge skal fungere. Hvordan male tidligere malte lister.


Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere malt listverk. Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret for å minimere synlig kryp (striper med umalte områder). På en kontrastvegg kan gjerne gulvlisten males i en matchende farge som veggen.


Tips ved fargesetting av listverk. Det kan være vanskelig å velge farge på listverket - og ofte ender man opp med hvitmalte lister. Hvite lister kan være riktig mange steder, men ofte er det vel så fint å la listverket matche veggen.


De har sittet der en del år og bærer jo litt preg av det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg