tirsdag 19. mars 2019

Fantasi tapet

Bestill varer på maxbo. Malepensler, malekoster rens mm. MAXBO - Klart du kan! Vi importerer produkter til hjemmet sotapet , vindusfolie, designfolie og fototapet.


Våre kunder er ledende interiør-, fargehandlere og byggevareforretninger.

Abonner på vårt nyhetsbrev. Innred med populære tapeter i kategorien Fantasi. Lag ditt eget tapet , bilde eller plakat.


Fantasi Vi har fototapeter og tapeter med et vidt spekter av fantasi -relaterte temaer, blant annet med drager, ernhjørni nge Les mer r, feer, trollmenn, og mer. Du kan finne fantasibakgrunner med virkelige dyr som ulver, sjødyr, hester, safaridyr og alle slags mytiske og magisk vidunderlige og fantastiske vesener i hverdagslige settinger også. Hos oss finner du mange lagerførte varer fra Fantasi , og tapetene koster fra kr 36- pr rull.


Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil.

Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene. Her finner du en stor mengde tapeter fra anerkjente, utenlandske. Fantasi Interiør AS importerer designprodukter sotapet , vindusfolie, designfolie og fototapet. Noen få ruller kan forandre et rom totalt.


Det er det som er så spennende med tapet ! Jeg begynte med å importere tekstiltapet og var ganske stor på det. Men så forsvant det markedet. Hjemme hos meg er det gjestetoalettet som får flest wow-kommentarer.


Vinyl med fiber For elskere av bohem stilen! Imitations har fantasifulle motiv med utseendet av mauriske fliser for å skape en lun atmosfære, og med stilige. Hallais #128578; Høsten står for mange nyheter, spesielt innen tapet kategorien.


Såå mye fint i mange stiler. Ta kontakt med din Vakre Hjem butikk for videre hjelp, eller send meg evt en mail #128578; JARDIN CHIC Fibertapet. Spesialforretning for tapet og tekstil.


Tapetene som føles så velkjente og samtidig så aktuelle. Kjente merkevarer og rimelig egenimport.

Goodwood (6) Kitchen Recipes (14) Sphere (9) Imitations (23) Komar phototapet (23) Hacienda (42) Finthus. Norges største nettbutikk. Når du registrerer deg hos oss får du muligheten til å lagre favoritter, skape og dele dine egne samlinger og bestille tapeter og tapetprøver direkte fra hjemmesiden. Ledende på tapeter i år!


Vi er en landsdekkende grossist av tapeter. Tapet , maling, gulvbelegg, bil og båt er våre ekspertområder på Malerstua. Vi har også et bredt utvalg av tepper, sparkel, murmaling, impregnering, og løsninger mot skadedyr. Du finner oss i kort avstand fra Oslo sentrum.


Nå trer vi inn i helga dere, allerede. Jeg sender med dere litt tapetinspirasjon på veien. De har mye fint:) Navn og nummer.


De byr på et tidsriktig og variert utvalg av tapet tilpasset norske hjem. Velg mellom ensfargede i ulike nyanser, klassisk eller moderne, blomstrende eller geometrisk! Vi har et enormt utvalg og noe for enhver smak.


Borge tapet som du ikke finner her? Sherazade var en av vakker kvinne i en historiene fra Tusen Og En Natt. Hun er inspirasjonen til denne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg