onsdag 13. mars 2019

Duettegardiner

Enten det er skrå, tak eller buede vindusløsninger, så kan du bruke Duette gardiner. Umbra Produkter AS leverer alle typer innvendig solskjerming. Plissegardiner montert hos kunder. Et innvendig solskjermingsprodukt litt avhengig av type vil stoppe vesentlig mindre.


Dupligardiner er en lekker og elegant form for solskjerming.

De har et moderne utseende som komplimenterer både hjem og næringslokaler. Med dupligardiner får du. Høy kvalitet og kort leveringstid. Vi sender sender over hele landet.


Les om produktet og se bilder i galleriet her. Hvorfor velge oss Gratis befaring. Vi kommer på gratis befaring for måltagning og uforpliktende prisvurdering.

Luftekanaler i gardinen gjør at varmen holder seg inne om vinteren og ute om sommeren. Luftekanalene mellom gardinets inner- og ytterside danner en isolerende barriere, som forhindrer luften å strømme gjennom. Enten du har skråtak eller buede vindusløsninger, så kan du bruke Duette gardiner. Dekorative gardiner som kan tilpasses alle typer vinduer. Vi tilbyr Duette i mange design, fra transparente til lystette.


Gardinene har skjulte opptrekkstråder og meget gode solbeskyttende egenskaper. Den vackra dubbla väven, tillsammans med den stora mängd varianter gardinen finns i. Vinduer fra Tindevindu kan leveres med perfekt tilpasset solskjerming – enten persienner, plissegardiner eller duettegardiner. Persienner i aluminium Aluminiumspersienner er den klassiske solskjermingen vi bruker i Norge. Gi ditt hjem en moderne og unik look med nye plissegardiner! Jemtex tilbyr et kjempe utvalg av plissegardiner i mange ulike modeller – og i mer enn.


Hvordan du ønsker å betjene Duettegardinen velger du selv. En serie innebærer at tekstilen har samme struktur og kvalitet. Plisségardiner leveres i prisgruppe 1- hvorav prisgruppe er rimeligst.


Den håller dig varm på vintern och sval på sommaren.

Mjukt, behagligt ljud eller hårt och ekande? Duetterna har en effektiv och kvantifierbar ljudabsorption upp till (testad och bekräftad av Fraunhofer-institutet). Tjenestene kan leveres i Østfol Follo og Oslo. Vi kan tilby gratis befaring i Sarpsborg, Rakkesta Fredriksta Moss og Halden! Seilbåt kalesjer produsert av RHJ AS.


Lamellgardiner er et opplagt valg til både hjemmet og kontoret. Besök en av våra återförsäljare i Stockholm idag för mer information om våra duettegardiner. Duettegardiner passer i de aller fleste vinduer og rom og gir rommet et mykere inntrykk enn f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg