torsdag 21. mars 2019

Rullegardin uten snor

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Plisségardiner er en multifunksjonell løsning når du ønsker å skjermes for solen eller innsyn med lystette varianter. Unik mørkleggingsplisségardin for den kvalitetsbevisste. DUETTE mørkleggingsplisségardin er en dobbelt plisségardin med skjulte snorer, så intet lys kommer inn gennom snor -gjennomføringene. Plisségardinen er bekledd med aluminiums innersider (skjult) som gir ekstra stor isoleringsevne mod kulde og varme.


Hvorfor skal jeg velge en rullegardin ? En rullegardin er en funksjonell og stilfull gardin til alle vindusstørrelser og er designet for å ta minst mulig plass, så dagslyset kan utnyttes optimalt. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Mange av våre rullegardiner trenger ikke være ”bare” en rullegardin.

Blant våre rullegardiner har du valget mellom lystett eller transparent duk i ulike mønster- og fargekombinasjoner. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Vår mest eksklusive rullegardin er EOS 500.


Godt design med svært holdbare komponenter for betjening sikrer jevn og pålitelig drift. Velegnet system for både små og store vinduer. Helt opp til meter i høyde og bredde.


Lett å kople flere rullegardiner ved siden av hverandre. Gardinen leveres med en veggbryter. En oppladet gardin kan betjenes opptil 6ganger uten ny opplading fra solen.


Solcellebetjente gardiner kan også betjenes manuelt. Stort utvalg persienner, plissegardiner, lamellgardiner og rullegardiner i alle våre butikker. Kjøp standardstørrelser eller bestill solskjerming på mål.


Standard betjening er snor. Kan leveres med håndtak, sveiv eller motor. Gjelder for alle modeller. Leveres standard i hvitlakkerte aluminiumsprofiler. Naturelokserte listverk uten tillegg.

Omfattende tekstilkolleksjon. Du er garantert en gardin som passer perfekt til ditt VELUX takvindu - uansett hvor gammelt det er - når du velger VELUX rullegardin. I tillegg gir vi deg års garanti og et bredt spekter av praktiske produktfordeler når du kjøper en rullegardin fra VELUX. Med lamellgardiner fra Princess er det enkelt å styre hvor mye lys og solskinn som slipper inn i rommet. Du kan snu dem veldig enkelt med en snor , et kjede eller en trekkstang for å justere akkurat hvor mye lys som slipper inn i værelset.


Rullegardin leveres med fjær og rett avslutning i bunnen. Screen veggmonteres tett på vindusramme uten bruk av styreskinnebein. Kanalbåndet skaper en løpegang for gardinstangen uten å ta fra gardinens lengde. Det er perfekt hvis du har lite stoff siden den sys på bak på gardinen for at gardinstangen skal løpe usynlig.


For den optimale opplevelsen godta cookie plassering. IKEA - SCHOTTIS, Lystett plisségardin, mørk grå, Lystette slipper ikke gjennom lys og mørklegger rommet ditt fullstendig. Enkel å feste til vinduskarmen, uten boring. Kan enkelt klippes til ønsket størrelse.


Den mørkleggende plisségardinen vil få best feste på et jevnt underlag. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg