torsdag 14. mars 2019

Jotun lys antikkgrå

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! En lys gulaktig grå tone. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. En gulaktig grå tone.


En populær, lys gråtone, klassisk og tidløs i sitt uttrykk.

Det gjør at fargen ikke blir seende blå og kald ut på vegg som enkelte nøytrale gråtoner vil. LADY Perfection Takmaling. En svak varm beige tone. Men denne fargen spiller deg et lite puss, for opplevelsen av fargen er at den er en svakt rødlig beige tone. Vil kunne oppleves noe rosa i enkelte settinger.


Her er det naturlig lys fra alle sider samt lys fra takvinduene. Lun, gyllen og tidløs. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Nydelig gammelt hus med lekre gråfarger som fremmer de vakre hvite detaljene.

Moderne og stramt med. Lys Antikkgrå kan faktisk i noe lys vippe mot litt grønn. Dette gjør fargene varmere i tonen. Vi har nettopp malt stua i lys antikkgrå , og det ble veldig fint! Akkurat passe lys gråfarge, det er tydelig at veggene er grå og ikke hvite, men helhetsinntrykket er like lyst som tidligere.


Hos oss kan den av og til se litt grønnaktig ut pga den lille dråpen gult, det er det greit å være klar over. Gråaktig hvit, med et hint av gult, noe som gir fargen svak varme. Lys , varm, rødaktig beige. Den går godt til beige toner med stor grad av rødhet i seg, som Macchiato og Muskatnøtt.


Perfekt kombinasjon til alle gråfargene nevnt over. Denne passer til en mengde andre farger! Hele farger som gjenspeiler tidens tendenser venter på oss! Hva er fargekoden på lys antikkgrå og vil den oppfattes som mørk som hovedfarge på stue.


Ny fargevifte fra Jotun. De åtte til høyre er tidløse farger som passer godt til de nye kulørene. Foto: Ann Merete Slåttland.


Når Jotun skal lansere nytt fargekart, er det nesten litt som å vente på julaften. Det kan være en tøff kontrast til våre mange hvite hagemøbler og detaljer.

I Jotun Fargesenter Inne finner du et stort utvalg større fargeprøver. En rekke farger finnes også i Aformat – noe som gjør fargevalget ditt enda enklere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg