tirsdag 5. mars 2019

Utelykter kubbelys

Nordens største utvalg! Det er lite som skaper en så hyggelig atmosfære som levende lys. Bohus tilbyr et bredt utvalg lykter og lysestaker som passer enhver smak. Lanterner og skipslamper. Velg rustfritt om du skal ha lanterner utendørs.


Varen har blitt lagt til i din ønskelisten.

Se ønskelisten her Your wishlist is full. Rosa LED-lys med blonder L. Stemningsfult LED-lys, litt. Utelykter , lykter eller lanterner for trivelige kvelder med levende lys. Vi har et stort uvalg i lykter. Fritsående lykter eller lykter som kan henges opp, for store kubbelys eller små telys.


Kubbelys finnes i mange utgaver: høye, lave, ulike farger, dekor og kvaliteter som stearin, parafin og voks. Selv om kubbelys er stødige bør de alltid stå på lysfat eller i egnede lysestaker, både for å unngå søl og tilløp til brann.

Lys opp sommernatten med lykter og lanterner. Utelys og lykter tilfører terrassen en koselig atmosfære gjennom de sene sommerkveldene. Hos JYSK finner du et stort. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.


IKEA er kjent for sin gode kvalitet på stearinlys som kronelys, telys og kubbelys. Våre stearinlys brenner med en klar, stødig flamme fordi det er laget av 1 stearin. Stearin sikrer også at lyset ikke bøyes, selv om det står i et varmt, solrikt rom. På IKEA finner du også LED-lys som er et brannsikkert alternativ til levende lys.


Vi anbefaler bruk av LED-lys i alle lykter for å unngå brannfare. Stort utvalg av kubbelys hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kjøkken, kontor, rengjøring, skole, hobby. Faktura dager uten ekstra kostnad!


LYSESTAKER, KUBBELYSHOLDERE, DESIGN, LYKTER, BORDLYKTER,. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Registrer deg som kunde her.

Følger du våre råd og anbefalinger kan vi garantere kvaliteten og brennetiden på alle våre lys. Les mer Lysvettregler. Herlig, nostalgisk lykt med. Rustfrie lykter til utebruk. En lantene som tåler å stå ute i regn og kulde.


Enkelt design i kraftige kvalitetsmaterialer som gjør at den har en lang levetid. Handle enkelt online hos ellos. Heng dem opp i hagen, plasser noen i en fin gruppe på trappen, lag et arrangement på et bord eller plasser dem på rekke og rad i grusgangen - gjør det som passer for anledningen. Noen av lyktene våre er beregnet for små eller store telys, mens andre passer best til kubbelys.


Er du på jakt etter lys og servietter, tilbyr Bohus et bredt utvalg som kan sette prikken over i-en i enhver anledning. Velg mellom kubbelys , telys, duftlys, kronelys og kulelys basert på den stemningen du ønsker å skape.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg