tirsdag 26. mars 2019

Tapet treverk

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Norges største nettbutikk. De byr på et tidsriktig og variert utvalg av tapet tilpasset norske hjem.


Raskt, enkelt og billig. Sett et personlig preg på stua, soverommet og gangen med tapet fra Byggmax.

Borge tapet som du ikke finner her? Du kan velge mellom klassiske og tradisjonelle design, eller noe mer moderne og trendy. Alle klarer å tapetsere Trenger veggene i stua en ny oppfriskning?


Det å tapetsere er ofte en enklere og raskere løsning enn å male. Velg og vrak blant tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem. Tapeter fra Ellos til bra priser.


Shop enkelt online hos Ellos. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil. Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene.


Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Nyhet fra Borge: “More Than Elements” tapeter med mønster av murstein, betong, treverk – alle svært tidsriktige materialer. Her kan du velge hvilken stil som passer best for deg.


Svært naturtro og flott tapet i slitesterk vinyl. Vinyltapet tåler godt vask og slitasje, og passer ekstra godt i rom med aktiv bruk. KONTAKTPLAST som etterligner treverk kommer i en rekke realistiske design, farger og strukturer.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. IFI vlogg: Slik bruker du et wow- tapet 11.


Lekre, fargerike tapeter med store, kunstneriske mønstre er utvilsomt flotte å se på. Men det kan være vanskelig å vite hvordan du skal bruke dem hjemme. Her er konkrete tips fra tapet -eksperten!


Ta en tur innom et av våre varehus og finn inspirasjon til å fornye veggene, enten det er på soverommet, i stuen eller på badet. Her har du tapet med drivved. Designeren til denne var i en fjellhytte og fikk inspirasjonen til denne drivved tapeten. I fjellhytta fikk han øye på den vakre treveggen, av typisk tømmer. Grå treverk og drivved er et morsomt og horisontalt mønster som passer til alle rom.


Ubehandlede overflater må alltid grunnes. Utvendig er det særlig viktig. Der er overflatene hele tiden utsatt for fukt, gjennom regn og annen værpåvirkning, og grunningen forhindrer at fukten trekker inn.


Billig treverk av solid kvalitet til gunstige priser finner du hos Byggmax. Bestselgeren Treverk sort matt er en nydelig selvklebende folie til fornyelse av møbler og interiør. Etterligner realistisk tre.


Ellers kan resultatet bli at du maler et strøk maling over fukt og smuss, som igjen gjør at malingen raskt kommer til å sprekke og flasse. Oftest skraper man bare bort det som er løst, bobler eller sprukket opp. Er malingsskiktet under bra, trenger du ikke grunne. Skraper du frem bart treverk , må det alltid grunnes. De lekre overflatene som av rustikt treverk , siv og slitt maling, gir en helt fantastisk følelse av det autentiske.


Med tapet har du mulighet for å få detaljer inn som du ikke kan lage når du bare bruker maling på veggene. Før du bestemmer deg for ny tapet i stua eller på soverommet, må du tenke over noen ting. Når du skal velge tapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg