mandag 18. mars 2019

Retro tapet barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Mange motiver - Priser fra 19-. Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler. Tør å la dem eksperimentere med farger, det verste som kan skje er at dere må male eller tapetsere om igjen om noen år! Men å få lov til å være med å innrede det, er enda større!


Vi viser deg et lite knippe tapeter til barnerom , for liten og stor.

Dette er noe å ta hensyn til når man skal ut og finne tapet. Tenk gjennom hvor mye slitasje det vil bli i det rommet du skal ha tapet i. På et barnerom der faren for trehjulsykkelkollisjoner og flyvende leker er overhengende kan det være lurt å velge en type tapet som tåler litt slitasje og rengjøring. Gjør ditt barnerom til et spennende sted med en av våre utvalgte tapet for barnerom. Uansett om barnet ditt vil ha et grønn, blå, rød eller regnbuefarget tapet finnes det noe i vårt sortiment som vil matche ditt barns fantasi.


Vi tilbyr lekne og kule tapet til barnerom i stiler som eventyr, sport, kunst og natur. Kanskje en trehytte i et tre er mer egnet til barnet ditt - oppmuntre dem til å få kreative og finne opp en historie om hvem - eller hva - kan leve der bak de varme gule vinduer i hjemmet ved siden av dammen. Leter du etter stilrene fototapeter?


Ta en titt i tapetkategorien Retro.

Photowall har fri frakt, rask levering og produkter av høy kvalitet. La barna kreve sin plass med vårt utvalg av tapet for barn og tenåringer. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Spesialforretning for tapet og tekstil.


Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Norges største nettbutikk. Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden. Få masse god inspirasjon her. Skap magiske barnerom.


Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur! Husk at interiøret bør matche med tapeten, slik at det blir harmoni på soverommet. Svart og hvit er for eksempel en tidløs kombinasjon. Få naturen inn ved hjelp av planter og skog, stein og tapet i drivved.


Norsk nettbutikk med kanskje det beste utvalg av kvalitets tapet. Hos oss finner du moderne- og retrotapet i striper, blomstermønster og mye mer. Det vekker også ulike følelser hos mennesker.


Et veldig fint barnerom , med flotte farger og mange fine detaljer.

Kjenner igjen ting du har vist oss tidligere. Dukke Lise likner med dukken i puten i senga. Gjetter at lille jenta de elsker senga si like mye som du gjør, den ble kjempefin med epler båte utenpå og på sengetøy.


God helg til deg og familien din! Barnerom bør være like uttrykksfulle og fantasifulle som barna selv. Med våre tapeter og fototapeter for barnerom kan du forvandle rommene deres til uutforsket jungel, spennende storbyer og magiske eventyrland. Velg og vrak blant tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem.


Tapeter fra Ellos til bra priser. Shop enkelt online hos Ellos. Borge er et heleid datterselskap av WallVision AB i Sverige.


Perfekt tilpasset tapet - og motivstørrelse, så vel som muligheten til å montere det raskt på den valgte overflaten, gjør monteringen håndterlig også for en person uten erfaring. Glem alt om kutting og restemateriale som blir igjen etter montering av tradisjonell tapet ! Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg