onsdag 6. mars 2019

Jotun lady supreme

LADY Supreme Finish Tre og Panel. Resultatet fremstår som både sanselig og uovertruffent perfekt. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Vegg,. Vanntynnet, svanemerket oljemaling for innendørs treverk.


En unik teknologi giver en hår vaskbar og robust overflade, der holder sig smuk i lang tid. Denne malingen finnes i fire ulike glansgrader, og det har vi uten tvil lekt oss med her i hytten. Lett sliping mellom strøkene anbefales for best sluttresultat.


Forarbeid Underlaget skal være rent, fast og tørt. Ubehandlet gulnet panel vaskes med JOTUN Spesialrens gulnet panel, 1:10.

Slipes lett og avstøves. Tidligere malt treverk: Rengjør med JOTUN Spesialvask før maling. Finn laveste nettpris her.


Vindusposter, møbler og andre slitasjeutsatte områder forblir dermed vakre lenge. Halvblank eksklusiv finish til tre og panel. Suveren utflyt gir en jevn og vakker overflate.


Ekstremt slitesterk som holder holder seg vakkert lenge. Tremalingen gir en fin, jevn farge og en glatt og nydelig finish, også på lister og dører. Den er særdeles slitesterk og har suveren flyt. Malingen avgir lite lukt og er miljømerket med både Svanen og Blomsten.


En fin måte å bruke to forskjellige farger, en kombinasjon som fungerer utrolig godt! Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden. Produktet gir en jevn, meget slitesterk og glatt overflate med et elegant utseende.


Når du bestiller maling vil denne blandes når du kommer til butikken. Lady Supreme Finish Matt skjuler ujevnheter og gir en myk og delikat overflate, mattheten gjør at rommet virker lunere. Lurer du på hvilken farge du skal velge?

Matt mot matt gir et sobert inntrykk. Velg fritt mellom silkematt, halvblank og superblank. Vaskbar og Svanemerket.


Silkematt er spesialtilpasset glansen fra ferdigmalte vinduer og dører - slik at det blir enkelt å harmonere listverk til ferdigmalte flater. The Norwegian EPD Foundation P. Invoice: Electronic invoice (EHF) to. Se beste pris på Jotun Lady Balance (liter). Resulatatet fremstår uovertruffent perfekt, også på lister og dører, men en matt overflate.


Hos Maxbo finner du Lady maling fra Jotun som gir et elegant sluttresultat. Kjøp på nett eller i butikk. Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg