torsdag 28. mars 2019

Kule lamper

Morsom og annerledes belysning. Sjekk utvalget hos CoolStuff. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi.


Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet Finn både inne- og utebelysning på nett her! Lamper like spesielle og smarte som deg selv!

Rask leveranse og billig frakt. En kul lampe kan oppgradere et helt rom. La det bli lys på budsjett!


Heldigvis finnes det i dag lamper i de lekreste utfominger, og de er blitt til designelementer vi ønsker oss som dekorasjon i hjemmet. Flos, Louis Paulsen, Tom Dixon og Kartell er blant leverandørene vi drømmer om å eie lampene til, men det koster jo litt. Om du ikke finner pendelen eller hengelampen du leter etter her.


Ta gjerne kontakt med oss så vi kan hjelpe deg med å finne den rette for deg! Her er målet å skape inspirasjon om belysning og hvordan du kan bruke vakre lamper i innredningen av hjemmet.

Her på Lunelamper kan du oppdage hvordan man skaper en god belysning, finne inspirasjon om innredning og interiør og besvare elektro spørsmål med lettleste guider og tips. Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev. Da er spotter i taket med individuell lysjustering det beste valget.


Denne løsningen er også praktisk over kjøkkenbenken, hvor det er viktig med godt og direkte arbeidslys. Lys opp og dekorer et rom med taklamper fra Bohus. Vi tilbyr et bredt utvalg lamper slik at du kan finne den perfekte lampen.


Vi som jobber i Lightup. Ikke fortvil, det finnes heldigvis en rekke kule og litt små rare lamper der ute som nok kan dette dine behov. Stilig lampe fra Ingo Maurer, med lyset av ser den unektelig ut som bare en enkel hengende fille til tørk, med lyset på får man et vakkert og stilig lys. Men de lekre designlampene koster skjorta, og det er jo ikke alltid man kan prioritere å bruke flere tusenlapper på en ny lampe.


Da er det fint at det finnes kule alternativer du kan lage selv, til en brøkdel av prisen for en designlampe. Belysning har mye å si for et rom. Enkelte deler av hjemmet trenger mer lys enn andre. For eksempel er rikelig med lys på kjøkkenet når man lager mat og på badet om morgenen viktig for de fleste.


I taket kan du for eksempel henge en rislampe med det klassiske Sky-motivet, stjerner, prikker eller sauer. De gir rommet et behagelig allmennlys. På skrivebordet trenger du også en lampe , spesielt til eldre barn som skal gjøre lekser.

Det er derfor avgjørende at du finner en lampe som passer overens med rommet, og at den gir et behagelig og funksjonelt lys. Med vårt spennende utvalg av takpendler, håper vi å gjøre prosessen både enklere og inspirerende for deg! Lampehuset tilbyr et bredt utvalg av lamper og belysning for alle rom til gode priser.


Vi fører lamper fra mange kjente varemerker samt egne varemerker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg